Oblíbené hry

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Operetta Tattoo Shop

8.6.2013
86%
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Operetta z Monster High se rozhodla, že si otevře vlastní tetovací salon a prvními jejími zákaznicemi není nikdo jiný, než spolužačky ze strašidelné střední školy. Vyberte se kterou začne a pomozte Operettě s tetováním. Hra vás provede celým postupem tetování, takže se můžete těšit na super zábavu.

Princess Hairstyle

15.4.2012
75%
Hra - Princess Hairstyle
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných princezen a vytvořte jí některý ze zajímavých účesů. Abyste docílily vybraného tvaru vlasů musíte správně nakombinovat jednotlivé fáze úpravy. Podle toho, jestli začnete první fénovat, česat, barvit, stříhat nebo lakovat vlasy, podle toho také bude vypadat výsledný účes.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Dwarfs' Home

18.5.2013
91%
Hra - Dwarfs' Home
Video se načítá
Pro všechny milovnice zařizování domečků je tady opravu super hra, ve které můžete ve čtyřech různých pozadích úplně podle sebe udělat krásné bydlení pro skřítky. Na výběr na vás čeká velké množství nejrůznějšího stylového nábytku, užitečných drobností i doplňků, které můžete libovolně kombinovat.…

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.
Hra - Pokoj pro Operettu z Monster High
Video se načítá
Operetta z Monster High se právě přestěhovala do nového pokoje a potřebuje Vaši pomoc s jeho vybavením. Jakou jí vyberete postel, skříňky, křesílko i ostatní nezbytnosti? Bude v pravém strašidelném stylu, nebo dáte důraz na její holčičí stránku?
Hra - Monster High školní třída
Video se načítá
Je tady super dekorační hra, ve které budete moct podle sebe zařídit třídu pro studenty strašidelné střední školy Monster High. Jaké zvolíte lavice, tabuli, učitelský stůl i všechny doplňky nebo barvu podlahy a stěn?

Monster High koupelna

8.7.2012
83%
Hra - Monster High koupelna
Video se načítá
Jak by měla vypadat podle Vás pravá strašidelná koupelna jedné ze studente Monster High? Jaké zvolíte barvy a jaký design toalety, vany, zrcadla, umyvadla i nezbytných doplňků?
Hra - Monster High pokoj pro mazlíčka
Video se načítá
V této pěkné hře inspirované seriálem Monster High budete zařizovat speciální pokoj pro mazlíčka některého studenta nebo studentky této strašidelné střední školy. Jakého mazlíčka by asi mohli mít a jak bude vypadat jeho pelíšek, miska a ostatní důležité věci?

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Tajný lektvar

21.3.2012
72%
Hra - Tajný lektvar
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou, která se má učit od staré čarodějnice a vařit s ní lektvar. Jenomže je neposedná a zvídavá a napadne ji, že by si mohla vykouzlit něco zajímavého. Proto vždycky, když se čarodějnice nedívá, přilévá do hrnce vlastní přísady. Zvládnete naplnit celý kotel tak, aby Vás…

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.
Hra - Rochelle Goyle's Pedicure
Video se načítá
Která slečna by neměla ráda lakování nehtů. V této hře můžete uplatnit své estetické cítění a vybrat pro Rochelle Goyle z Monster High tu nejlepší barvu laku, ozdoby na nehty, tetování a nakonec i boty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.