Oblíbené hry

Party Slacking

13.9.2013
81%
Hra - Party Slacking
Video se načítá
Sáře se moc nechce na rodinnou oslavu, ale jít tam musí. A má hlídat babičku a děděčka, aby neusnuli. Mezitím se snaží dělat si to, co chce. Fotit, psát smsku, napsat status na Facebook, všechny lekat pomocí rachejtlí a podobně.

Pony Slacking

19.9.2013
85%
Hra - Pony Slacking
Video se načítá
Sára je ve stáji a měla by uklízet, ale to se jí rozhodně nechce. Aniž by ji majitelka stájí viděla, ráda by stihla spoustu věcí. Například nakrmit koníky mrkví, uplést poníkovi copánek, umýt ho, napsat smsku, zamíchat mísu plnou ovsa a podobně.

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.

Supermarket Slacking

4.11.2013
87%
Hra - Supermarket Slacking
Video se načítá
Další slacking hra je tu! Vydej se do supermarketu, kde máš sedět u pokladny a prodávat, ale moc tě to nebaví. Místo toho si užíváš činností jako malování rtů, psaní smsky, vytrhávání obočí nebo ježdění na nákupním vozíku.

Restaurant Slacking

6.9.2013
82%
Hra - Restaurant Slacking
Video se načítá
Jedna z mnoha Slacking her zahrnuje číšnici, která si chce dělat spoustu vlastních věcí, jenom ne pracovat. Nesmí ji ovšem vidět číšník. Stihne díky tobě slečna vypít džus, sníst všechny dortíčky, zavolat si s několika kamarádkami, udělat si make-up nebo třeba napsat smsku?

Popstar Slacking

20.9.2013
88%
Hra - Popstar Slacking
Video se načítá
I popová hvězda se někdy nudí, a tak když má trénovat, snaží se mermomocí dělat pořád něco jiného. Aniž by ji viděl manažer, musí stihnout namalovat si pusu, zatancovat, napsat smsku, zahrát na bubny, podepsat svou fotku a olíbat několik fanoušků.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Pokemon Diamond

20.5.2012
75%
Hra - Pokemon Diamond
Video se načítá
Pokemon Diamond je skvělá logická hra, ve které se můžete těšit na krásné obrázky roztomilých Pokémonů. Aby se Vám obrázek ukázal, budete muset z herního pole odstranit co nejvíce barevných kostek. Ty zmizí, pokud kliknete na skupinu dvou a více stejně barevných. Dokážete je odstranit všechny?

President Slacking

27.11.2013
76%
Hra - President Slacking
Video se načítá
Sara se pro tentokrát stala prezidentkou. Tato práce je velmi důležitá, a proto by se neměla ničím jiným zabávat. Ale jaký by to byl život bez zábavy? Pomoz Sarah s odreagováním při házení na koš, pusinkování malých dětí, ježdění v autě a zajímavém psaní. Nicméně musíš to dělat tak, aby že tě při…

Spa Slacking

30.11.2013
72%
Hra - Spa Slacking
Video se načítá
Spa Slacking je další hra se Sarah, která je zaměstnána v lázních. Aby jí šichta rychleji utekla, musí se něčím zabavit. Například lakováním nehtů, obtěžováním zákaznic, jógou a dalšími věcmi. Pomůžeš Sarah, aby ji přitom neprichytila ​​šéfka?

Disco Slacking

29.11.2013
76%
Hra - Disco Slacking
Video se načítá
Disco Slacking je hra ve které budete opět pomáhat Sáře, aby ji nepřichytily při nekalé zábavě. Pomozte jí pít drink, tančit a mnoho jiných věcí. Ale pozor, aby to mohla Sarah dělat, nesmí ji přichytit dozorce z internátu. Pomůžete Sarah, aby si užila diskotéku naplno?

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

Vet Slacking

27.10.2013
84%
Hra - Vet Slacking
Video se načítá
Sára je se svými zvířátky u veterináře, ale ten je příliš zaneprázdněný a ona se nudí. Myslíš, že se ti povede vyvést spoustu lumpáren, aniž by tě veterinář viděl? Budeš vybírat kočce klíšťata, házet si balónem s pejskem, česat si vlasy, psát smsku, poslouchat bití srdce zvířátkům a další věci.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

Puppy Slacking

6.9.2013
81%
Hra - Puppy Slacking
Video se načítá
V této velmi zajímavé Slacking hře hraješ tentokrát za pejska. Ten je zavřený v pokoji a to ho velmi nudí. Proto se nepozorovaně snaží vyvést lumpárny jako ukrást pečené kuře, chytit ptáčka, rozkousat polštář a pantofle, a dokonce poslat smsku a napsat status.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Office Slacking 5

18.11.2013
77%
Hra - Office Slacking 5
Video se načítá
Baví tě Slacking hry? Protože je tu opět jedna, a to z prostředí kanceláře. Sára si našla novou práci, z té předchozí ji vyhodili, protože se moc flákala. Ale ona se chce flákat zase. Pomůžeš jí v tom?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.