Oblíbené hry

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Joyful Princess Dress Up

15.11.2012
77%
Hra - Joyful Princess Dress Up
Video se načítá
Která malá slečna si někdy nepředstavovala, že se stane princeznou a bude nosit ty nejkrásnější šaty. V této oblíkačce na Vás čeká množství opravdu povedených šatiček a princezna, které je budete moct obléct. Kromě šatů jí vyberete také střevíčky, slunečník a nový účes.

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Design kabelky

5.4.2012
79%
Hra - Design kabelky
Video se načítá
Navrhněte si tu nejkrásnější kabelku přesně podle svých představ! V této hře si budete moct vybrat z množství tvarů i barev, které pak doplníte vhodným držadlem, zapínáním i spoustou super doplňků.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.

Date By the Golden Gate

25.6.2013
81%
Hra - Date By the Golden Gate
Video se načítá
Mějte rande u slavného mostu Golden Gate v San Franciscu v Californii. Udělejte slečně pleťové masky, vytrhejte jí obočí, vyčistěte obličej. Potom jí udělejte make-up, oblečte jí do krásných šatů, dejte jí šperky a hurá na to. Potom své dílo můžete vytisknout.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Tessa Fashion Shoes

28.10.2012
83%
Hra - Tessa Fashion Shoes
Video se načítá
Všechny milovnice bot jistě potěší tato propracovaná hra, ve které obujete hned dvě kamarádky. Postupně každé vyberte odstín opálení nohou, sukni, punčochy, tetování, náramek na nohu a samozřejmě to nejdůležitější - ty nejkrásnější boty!

Manikůra pro Miss

21.11.2012
78%
Hra - Manikůra pro Miss
Video se načítá
V této hře se jako elitní manikérky zhostíte úkolu připravit ruce mladné slečny na soutěž Miss. Nehty a celé ruce jsou totiž stejně důležitou vizitkou jako dokonalý účes nebo oblečení. Dopřejte proto nehtům tu nejlepší péči a vyberte vkusný lak i ozdoby.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.