Oblíbené hry

Puzzle s koťátky

7.4.2012
65%
Hra - Puzzle s koťátky
Video se načítá
Pro všechny milovníky a milovnice koček jsou tady skvělé puzzle, ve kterých budete skládat obrázky roztomilých koťátek. Můžete si zvolit náročnost i jestli chcete vidět obrázek, nebo skládat zpaměti.

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Funny Monkey

18.10.2012
69%
Hra - Funny Monkey
Video se načítá
Postarejte se o roztomilou opičku v moc pěkné pečovací hře. Opičku budete muset nejprve dobře umýt a potom se postarat o její další potřeby. Na každý úkol máte vymezený čas a je jen na Vás jak dobře ho splníte.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)
Hra - Cooking Show - Cheese Fondue
Video se načítá
Nauč se vařit! Zahraj si tuto hru ze série Cooking Show. Tentokrát si vyzkoušíš, jak se dělají sýrové fondue. Že nevíš? Právě proto je pro tebe tato hra! Zkus získat co nejvíce bodů při plnění jednotlivých úkolů a uvařit tak jídlo co nejlepší.

Barbie Princess Dress Up

12.8.2013
79%
Hra - Barbie Princess Dress Up
Video se načítá
Barbie je opět tady a potřebuje vaši pomoci s oblékáním. Čeká ji její milovaný a ona chce vypadat, co nejlépe. Pomoz Barbie a vychystej ji na schůzku.
Hra - Famous Singer Harry Styles Facial
Video se načítá
Harry Styles je známý zpěvák ze skupiny One Direction. Teď mu můžeš pomoci se upravit, nalíčit a obléct, aby mohl na koncert. Stejně jako všichni i Harry má problémy s pletí, takže potřebuje různé pleťové masky a krémy, aby vypadal dobře.

Persian Princess Make up

28.9.2013
78%
Hra - Persian Princess Make up
Video se načítá
Perská princezna, chce jít na veřejnost před svůj lid. Budeš jí rádkyní a vybereš jí přijatelný make-up a oblečení na tuto akci, aby vypadala zároveň krásné, ale i tajemne?

Fantastic Spa Day

15.8.2013
81%
Hra - Fantastic Spa Day
Video se načítá
Fantastic Spa Day je netradiční makeover hra. Nejdříve se staráš o dívčin obličej, ale poté přijdou na řadu masáže zad, oleje, lávové kameny nebo třeba čokoládový zábal. Slečna si chce prostě dobře zarelaxovat! Na konci ji samozřejmě můžeš nalíčit a obléknout.

Bloom Girl Bathroom

31.5.2013
86%
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Připravte dokonalou koupelnu pro víly Winx. Z široké nabídky jednotlivých druhů zařízení zvolte to, co se vám bude nejvíc líbit jako zrcadlo, umyvadlo, vana, sprchový kout, kobereček i barva podlahy a stěn. Nakonec si vyberte, kterou vílu necháte právě koupat ve vaně ;)

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Opice a banány

7.10.2012
75%
Hra - Opice a banány
Video se načítá
Vyzkoušejte svůj postřeh v této pěkné hře s roztomilými opičkami. Vašim úkolem bude ukrást velké gorile její banány. Samozřejmě Vás při tom nesmí nachytat. Správný okamžik nastane vždycky, když jedna z opiček odpoutá její pozornost. Kolik banánů se Vám podaří v omezeném čase získat?

Create a Handbag

9.8.2013
85%
Hra - Create a Handbag
Video se načítá
Kabelka je dámský doplněk, který prostě nemůže žádné ženě chybět. Ale, co byste řekli na to, kdybyste si ji mohli navrhnout sami? Ve hře Create a Handbag je možné vytvořit si moderní, ale i drahou kabelku. Tak směle do toho.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video se načítá
Taky už Vám chybí léto? Vydejte se na slunnou bazénovou párty alespoň na obrázcích této postřehové hry, kde budete hledat ve čtyřech různých prostředích zadané obrázky. Ale nečekejte rybu ve vodě, nebo ptáka na stromě a dobře se dívejte ;)

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.