Oblíbené hry

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Halloween Slacking 2013

23.11.2013
84%
Hra - Halloween Slacking 2013
Video se načítá
V této hře budete opět hrát za vaší oblíbenou hrdinku Sáru. Je opět Halloween a pro děti to je krásná událost, při které mohou vyjít do ulic v převlecích a získávat bonbóny. Sára chce jít ven se svými přáteli, jenže její rodiče jí nakázali, aby vzala s sebou svého bratra. Zvládnete bráchu zabavit…

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Date Slacking

18.9.2013
89%
Hra - Date Slacking
Video se načítá
Jsi na rande se svým klukem a je samozřejmé, že si chcete během večeře dát pusu. Bohužel místní číšník je protivný a když vás uvidí, vyhodí vás z restaurace. A taky tvému klukovi pořád někdo volá a on odchází. Mezitím máš čas na spoustu věcí jako pilování nehtů, česání vlasů, mytí bot, jezení…

Wedding Slacking

26.8.2013
88%
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Možná se tomu budeš divit, ale nudit se dá i na svatbě, a to když Sára a Tim čekají na obřad. Sára by ráda ještě stihla mnoho věcí, ale Tim ji přitom nesmí vidět. Rychle si maluje rty, líčí se, píše smsku, dokonce píše status na Facebook. Také chce zkusit sníst celý dort a ještě si ozdobit šaty.

Safari Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Safari Slacking
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou „flákací“ hru, tentokrát v divoké Africe. Na safari je zjevně nuda a tak se musíte nějak zabavit, ovšem někdo vás sleduje. Musíte si dávat velký pozor, abyste se neflákali v přítomnosti vašeho dozoru, jinak budete mít problémy.

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Circus Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Circus Slacking
Video se načítá
V cirkusu může být občas nuda, zvláště máte-li dělat nějakou činnost. V této hře máte za úkol plnit různé mini hry, ve kterých například žonglujete, odpalujete klauny nebo klauny malujete. Musíte si však dávat pozor, aby vás nikdo nenachyl.

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?

Fairy Slacking

30.8.2013
84%
Hra - Fairy Slacking
Video se načítá
Opět se setkáváme se Sárou, tentokrát v podobě víly. Učení se složitých kouzel ji ale moc nebaví, a tak se všemožně dělat něco jiného. Přitom je ale třeba, aby ji neviděla starší víla, která na ni dává pozor. Zkus se Sárou chytat motýly, psát smsky, zpívat a hlavně se nenechat chytit!

Zoo Slacking

28.8.2013
81%
Hra - Zoo Slacking
Video se načítá
Ačkoli Sáru v zoo baví dívat se na zvířata, zdaleka jí to nestačí a nejradši by vyváděla spoustu lumpáren, aby zahnala nudu. Nesmí ji ale vidět hlídač! Myslíš, že se Sáře podaří nakrmit bombóny všechny roztomilé veverky, vytrhat pštrosovi peří, propíchat balónky nebo třeba sesbírat kytky?
Hra - Strawberry' s Pony Caring
Video se načítá
Cindy dostala prvního poníka, proto se o něj musí starat. S péčí, ale nemá mnoho zkušeností, a proto očekává, že jí pomůžeš. Očisti poníka a vyber mu na konci doplňky a Cindy celkový outfit.

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Cute Puddle Puppy

19.11.2013
70%
Hra - Cute Puddle Puppy
Video se načítá
Postarejte se o chutného malého pudlíka, který se ztratil. Potřebuje umýt a doufá, že mu v tom pomůžete právě vy. Nakonec můžete pudlíkovi vybrat pěkný doplněk.

Postav psí salon

21.5.2012
90%
Hra - Postav psí salon
Video se načítá
V této skvělé hře budete moct popustit uzdu své fantazii a zařídit podle sebe celý krásný salon pro psy. Jak by měl podle Vás tento ráj pro všechny majitelky čtyřnohých kamarádů vypadat?

My Tiny Hamster

2.2.2013
89%
Hra - My Tiny Hamster
Video se načítá
V této povedené hře na Vás čeká moc roztomilý křeček, o kterkého se budete muset co nejlépe postarat. V každé fázi hry dostanete úkol, který přímo souvisí s jeho chovem v domácnosti a bude na Vás ho co nejlépe zvládnout. Budete třeba připravovat a mýt terárium, křečka krmit nebo s ním běhat. Jak…

Pečování o prasátko

16.8.2012
78%
Hra - Pečování o prasátko
Video se načítá
Je tady další skvělá hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát malé prasátko, se kterým proběhnete překážkovou dráhu, namydlíte ho, umyjete, usušíte, vmasírujete mu výživný olej a nakonec mu vyberete zajímavý klobouk nebo čepičku.

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.

Barbie obrázky

22.1.2013
77%
Hra - Barbie obrázky
Video se načítá
V této opravdu moc pěkné hře budete za doprovodu krásné hudby skládat obrázky, ve kterých hrají hlavní roli oblíbené panenky Barbie. Můžete je zastihnout v krásných šatech před plesem, při zábavě na pláži a při mnoha dalších činnostech. Není tu časový limit a aby se Vám obrázek podařilo složit,…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.