Oblíbené hry

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Bee at work

15.9.2013
87%
Hra - Bee at work
Video se načítá
Bee at work je hra, kde bude vaším hlavním náplní obsluhování. V této hře budete vlastnit farmu s včelami. Za pomoci hlavní včely budete moci sázet semínka, opilovat a obsluhovat zákazníky. Med si vytváříte vy sami, který následně svým zákazníkům prodáte. Za peníze, které za něj získáte si můžete v…

Dentist Slacking

19.2.2014
77%
Hra - Dentist Slacking
Video se načítá
Tato dívka má jít dneska na prohlídku k zubařovi. Ona se ho nebojí, akorát se prostě začne nudit z toho nekonečného sezení. Takže vaším úkolem bude dělat něco nekalého, když se zubař nedívá. Dávejte pozor, aby vás nenačapal.

Tug the Table

11.11.2013
80%
Hra - Tug the Table
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru pro dva hráče, ve které se budete přetahovat o stůl. Vaším úkolem bude porazit soupeře tak, že ho přetáhnete na svoji stranu, za bílou čáru.

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Gorgeous Elf Makeover

28.7.2014
87%
Hra - Gorgeous Elf Makeover
Video se načítá
Postarejte se o tuto sympatickou elfku, která žije v lese. Svůj vzhled zanedbala a proto potřebuje vaši pomoc. Vyberte jí pěkný účes, šaty a doplňky, aby mohla jít domů.

Choco Romance Today

7.12.2013
86%
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
Čokoláda je známé afrodisiakum proto je častým dárkem. Vytvořte si i vy své vlastní čokoládky, které můžete někomu věnovat. Postup přípravy je velmi jednoduchý, musíte si rozpustit čokoládu, nalít ji do formiček společně s ovocem nebo oříšky a nechat ji vychladnout. Po pár minutách, můžete čokoládu…
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.

Catty Noir Hairstyles

1.10.2014
89%
Hra - Catty Noir Hairstyles
Video se načítá
Catty chce jít na oslavu se svými kamarádkami ak tomu potřebuje dokonalý účes, šaty a doplňky. Vlasy jí můžete nejen ostříhat, ale i přebarvit podle libovolné barvy.
Hra - Venus McFlytrap Hairstyles
Video se načítá
Staňte se osobní kadeřnicí Venus a vytvořte její nový účes. Nakonec jí můžete vybrat make-up a doplňky.
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
Cleo je na své vlasy hrdá a proto se svěří jen do vašich rukou. Proto se musíte snažit o co nejhezčí účes, make-up a oblečení.

Clawdeen Wolf Haircuts

16.4.2014
72%
Hra - Clawdeen Wolf Haircuts
Video se načítá
Vytvořte Clawdeen nový účes za pomocí kadeřnických předmětů, které máte k dispozici.Kromě toho jí můžete vybrat doplňky a oblečení.
Hra - Cleo de Nile Real Haircuts
Video se načítá
Cleo chce nový účes a zbývá už en na vás ho vytvořit. Vlasy jí můžete barvit, natáčet, stříhat a samozřejmě dekorovat. Příjemnou zábavu.

Draculaura In 13 Wishes

4.12.2013
82%
Hra - Draculaura In 13 Wishes
Video se načítá
Draculaura chce změnit svůj klasický styl. Navrhněte jí nový účes a barvu vlasů, kterou jste na ní předtím neviděli. Kromě toho jí můžete vybrat šaty, top, kalhoty a množstvo jiných doplňků. Změňte Draculauru k nepoznání.
Hra - Ghoulia Yelps Dress Up Game
Video se načítá
Ghoulia se chystá na oslavu, kde bude její partner proto musí vypadat sexy.Pomôžete jí s výběrem ?

Gigi Tattoo Shop

7.8.2013
81%
Hra - Gigi Tattoo Shop
Video se načítá
Vyzkoušej si další hru spojenou s Monster High. Tentokrát má Gigi svůj vlastní tetovací salón. Myslíš, že zvládneš vybrat jejím kamarádkám vhodné tetování a nakonec jim ho vytetovat?
Hra - Monster High Black Carpet Draculaura
Video se načítá
Oblečte Draculauru z Monster High a vymyslete jí novýoutfit, který by se jí mohl líbit. Nešetřete ani na doplňcích.
Hra - Monster High Cleo De Nile Skull Shores Style
Video se načítá
Cleo je milovnicí moderního oblečení a pro tentokrát svěřila svůj šatník do vašich rukou. Pomozte jí, aby si vybrala krásné šaty a pěkný účes.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.