Oblíbené hry

Candy Fabric

27.5.2014
80%
Hra - Candy Fabric
Video se načítá
Vyráběj zmrzlinu na přání! Je důležité vybrat správný kornoutek, příchuť zmrzliny i obal na zmrzlinu. Na přípravu máš v každém kole opravdu málo času, takže se musíš ohánět.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Barbie Goes Horse Riding

22.7.2013
79%
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding je oblékací hra, která vás zaujme hlavně v tom, že Barbie se chystá jezdit na koni. Ale jaké by to bylo ježdění bez správného účesu, oblečení a koně? Právě z těchto věcí si budete moci vybírat a připravit tak Barbie na její první jízdu.

Pet Shop

27.8.2013
89%
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Teena si otevřela obchod se zvířaty, protože má ráda zvířátka, ale s prodejem nemá mnoho zkušeností. Pomůžete jí s obsluhou zákazníků a samotným prodejem zvířat a doplňků k nim? Kromě toho budete mít na starosti i koupi zvířátek pokud se vyprodají.

Polly Party Pickup

29.1.2014
67%
Hra - Polly Party Pickup
Video se načítá
V této hře má Polly za úkol vyzvednout a odvést kamarády, kde potřebují. Ale nebude to tak jednoduché, čeká vás spousta překážek a omezuje vás i časový limit.

Easter Slacking 2014

28.4.2014
82%
Hra - Easter Slacking 2014
Video se načítá
Easter Slacking 2014 je postřehová hra, ve které budete muset pomoci splnit malému děvčátku různé velikonoční úkoly. Na každý z nich však máte jen omezený časový limit, protože vás při jejich plnění nesmí přistihnout váš malý bratr, který se může každou chvíli otočit.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.
Hra - Shaun The Sheep Сhampionsheeps
Video se načítá
Shaun The Sheep je známý seriál, který každý z vás určitě zná. V této hře vás bude čekat spousta miniher a úkolů, které musíte vyřešit. Zvládnete je všechny splnit?

Gingerbread Circus 2

30.1.2014
91%
Hra - Gingerbread Circus 2
Video se načítá
Zahrajte se na vrhače nožů a pobavte publikum, které je na vaše vystoupení zvědavé. Aby se vám podařilo, musíte nože házet tak, abyste neublížili perníčkovi, ale zasáhly přímý cíl. Pozor během hry máte jen tři životy, proto musíte být opatrní.

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?
Hra - Monster High Real Makeover
Video se načítá
Také si myslíš, že her s Monster High není nikdy dost? Tady máš další - makeover s jednou ze studentek. Co uděláš s časem stráveným v koupelně?

Emma's Recipes Apple Pie

24.1.2013
74%
Hra - Emma's Recipes Apple Pie
Video se načítá
Víte jak se dělá pravý jablečný koláč? V této hře Vás ho kuchařka Emma naučí. Začnete od samotného nakupování základní surovin a pak už Vás čeká zábavné míchání všech ingrediencí do správného těsta, válení i pečení. Nakonec koláč podle sebe jablky, šlehačkou a jahodami ozdobíte. Každou část přípravy…

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Nightmare In Elmore

21.8.2014
74%
Hra - Nightmare In Elmore
Video se načítá
Dokážete ve hře Nightmare In Elmore proskákat skrze mnoho překážek? Často si budete muset aktivovat růžové mraky, abyste po nich mohli skákat. Nepřátelé mají podobu psů, takže na ně pozor.

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.