Oblíbené hry

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.
Hra - Elsa's Ice Bucket Challenge
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyzdobit krásný altánek. Dejte si pořádně záležet!

Pou Classroom Slacking

25.10.2014
81%
Hra - Pou Classroom Slacking
Video se načítá
Pou je po škole a čas od času na něj odhlíží učitelka. Vaším úkolem je Pouovi pomoci, aby se ve škole nenudil a zahrál si fotbal, na kytaru či se spolužáky. Pomůžete mu, aby ho neviděla učitelka?
Hra - Valentines Day Slacking 2015
Video se načítá
Sára chce tento den strávit se svým přítelem, avšak ani to jí nebrání, aby dělala něco jiného a zajímavější. Pomůžete jí sníst koláč, namalovat se nebo zajezdit na lodi?
Hra - Baby Barbie Hobbies Doll House
Video se načítá
V této hře musíte pomoci malé dívce s poskládáním malého herního domečku pro Barbie. Dokážete vše připravit a poté ještě vybrat správné tapety, nábytek a všechno barevně sladit? Práce Vás čeká opravdu hodně, takže neváhejte a hurá do toho.
Hra - Barbie's Wedding Design Studio
Video se načítá
Barbie by potřebovala nové svatební šaty, pomůžete jí, aby jejich ušila správně a vybrala styl a barvu, která se jí hodí?

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.
Hra - SpongeBob podvodní restaurace
Video se načítá
Známý žlutý kluk, co vypadá jako houba a žije spokojeně pod vodní hladinou SpongeBob si otevřel restauraci. Pomozte mu obsloužit všechny jeho kamarády dřív, než jim dojde trpělivost a odejdou.

Thrift Shop

13.1.2014
83%
Hra - Thrift Shop
Video se načítá
V tento den jste si otevřeli svůj vlastní obchod s moderním oblečením , aby vám podnik prosperoval, musíte se věnovat svým zákaznicím , ze všech stran . Musíte je přivést k danému kousku oblečení , které chtějí koupit a také je musíte doprovodit k pokladně , pokud si danou věc budou chtít koupit .…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Make Cake 3

14.3.2014
75%
Hra - Make Cake 3
Video se načítá
Ve hře Make Cake 3 se stanete cukrářkou, přičemž na začátku si zvolíte, zda chcete vytvářet dort, zmrzlinu nebo koláčky. Na výběr budete mít vždy velké množství přísad, které můžete mezi sebou kombinovat a vytvořit tak dobrotu přesně podle vašich představ.

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…
Hra - Sara's Cooking Class Cholocate Cookies
Video se načítá
Udělejte si se Sárou její báječné čokoládové sušenky. Stačí pouze postupovat podle receptu a nemůžete nic pokazit.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.
Hra - Cheerleader Preparation Makeover
Video se načítá
Chtěli jste být roztleskávačkou? Díky hře Cheerleader Preparation Makeover se jí můžete stát, alespoň na pár minut. Sice se nebude týkat, přímo roztleskáváni, ale právě módy. Vyber i ty roztleskávačce pěkný make-up a nakonec i šaty, aby vypadala, co nejlépe.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.