Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…
Hra - Angry Gran Run Christmas Village
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super hry. S naštvanou babičkou se vydáte do zasněžené vesnice! Jako vždy je plná chuligánů, kteří potřebují zmlátit, hlavně nezapomínejte sbírat mince a vyhnout se všem možným překážkám!

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

Ace Gangster Taxi

8.8.2013
72%
Hra - Ace Gangster Taxi
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za chlapíka, kterého požádá jeho dlouholetý kamarád, aby mu pomohl s jeho krachující taxi službou. Vše mu bylo zabaveno až na jedno taxi, které vám pronajme. Vaším úkolem bude jezdit po městě, nabírat a odvážet zákazníky pokud možno bez bouraček na dané…
Hra - Horror truck zombie killer
Video se načítá
Lehce postřehová hra, ve které ovládáte nákladní auto a musíte posbírat co nejvíce černých přízraků. Hra je časově omezená, takže se musíte snažit být co nejrychlejší, občas se však na silnici najde i časový bonus.

Mario Magic World

26.5.2014
61%
Hra - Mario Magic World
Video se načítá
Klasický příběh Maria se opakuje i ve hře Mario Magic World. Musíte mu pomoci překonat všechny nástrahy a přeskákat všechny propasti. Během této cesty sbírejte také mince, které zvyšují skóre.

Mario Great Adventure 7

14.8.2014
73%
Hra - Mario Great Adventure 7
Video se načítá
Mario vyrazil ve hře Mario Great Adventure 7 na další dobrodružství. Dokážete mu pomoci s překonáním nástrah a také mnoha nepřátel? Je nutné, abyste posbírali všechny mince, jinak neprojdete do dalšího kola.

Winx Color

12.8.2011
79%
Hra - Winx Color
Video se načítá
Hra Winx Color je klasická omalovánková hra s tématikou Winx. Vyber si jednu ze šesti online omalovánek a vybarvi si svoji panenku Winx buď podle předlohy nebo podle vlastní fantazie.

Crazy Homer Simpson

2.6.2014
70%
Hra - Crazy Homer Simpson
Video se načítá
Podívejte se na Homerovi výlevy a ksichty, které vydává, když na něj kliknete.

Murphys Gesetz 7

9.4.2014
77%
Hra - Murphys Gesetz 7
Video se načítá
Ráda provádíš ostatním schválnosti? Tady si to totiž můžeš vyzkoušet, aniž by ti někdo cokoliv provedl zpátky. Hlavnímu hrdinovi máš ztížit život co nejvíc pomocí různých schválností. Kvůli tobě pak zažije na dovolené na pláži opravdu perný den. Jak moc bude zuřit?

Fit Suits

4.7.2014
75%
Hra - Fit Suits
Video se načítá
Oblečte tuto slečnou do elegantního oblečení! Musí se takto vystrojit, protože večer se chystá na velkou párty a chce jen zářit! Tak jí pomozte vybrat to správné oblečení!

The Line Game

13.8.2014
82%
Hra - The Line Game
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru, ve které bude vaším úkolem najít zelené kolečko, které vás přenese do dalšího levelu. Jenže to nebude tak snadné, jak si myslíte. Budete se muset dostat přes červené překážky a nesmíte vyjet z dráhy. Sbírejte limetky, které vám přidají čas a najděte co nejrychleji cíl.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Kiss Kiss Office

8.11.2012
65%
Hra - Kiss Kiss Office
Video se načítá
Zamilovaný pár z této hry spolu pracuje v jedné kanceláři. Samozřejmě i v pracovní době se chtějí políbit, ale nesmí je u toho v žádném případě vidět jejich šéf. Ten má totiž velice vznětlivou povahu a když něco zahlédne, okamžitě je vyhodí.

Žhavé polibky

20.6.2012
74%
Hra - Žhavé polibky
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince, aby mohla líbat své kluky tak, že je nezpozorují její další nápadníci! Hra má opravdu pěknou grafiku a tak jistě poznáte, o které známé osobnosti se jedná ;)

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.
Hra - Hannah Montana double life
Video se načítá
Hannah Montana se rozhodla, že bude žít dvojí. Už nechce být dál slavná před jejími spolužáky, ale fotografovat se musí. Pomozte jí se zvládnutím této situace ve škole. Pokud uvidíte spolužáka, skryjte se klávesou Z, pro pózování před fotografy potom zmáčkněte X. Pro ukrytí před všemi sbírejte…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.