Oblíbené hry

It Girl Draculaura

6.12.2013
84%
Hra - It Girl Draculaura
Video se načítá
Staňte se maskérkou a módním rádcem. Dostanete na starost tuto mladou krásnou studentku, která si neví rady. Zapojte tedy svoji fantazii a udělejte jí krásnou.

Baby Hazel Funtime

20.8.2013
85%
Hra - Baby Hazel Funtime
Video se načítá
Baby Hazel Funtime je zajímavá hra hlavně pro mladé dívky, které se rády starají o děti. Vaším úkolem v této hře bude péče o malé děvčátko, které potřebuje plnou péči. Takže vás nemine, přebalování či krmení. Buďte ta nejlepší máma i vy.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Baby Hamburger Shop

29.11.2013
80%
Hra - Baby Hamburger Shop
Video se načítá
Baby Hamburger Shop je hra, při které se budete mít skutečně co obracet, protože vlastníte bufet s pochutinami a vašimi zákazníky jsou malé děti. Nejčastěji budete servírovat hamburgery se zeleninou, masem a sýrem. Abyste se posunuli do dalšího kola musíte nahrát požadovanou částku a to v časovém…

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Naughty Babysitter

25.6.2012
83%
Hra - Naughty Babysitter
Video se načítá
V této hře budete pomáhat klukovi, aby mohl políbit slečnu na hlídání, která se stará o něj a jeho malého sourozence když rodiče nejsou doma. Co všechno bude muset použít, aby se dostal k polibku od starší slečny, která má navíc ještě přítele?

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Pumpkin Decoration

29.11.2013
79%
Hra - Pumpkin Decoration
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si krásně vyzdobit dýni. Zapojte fantazii a udělejte tu nejkrásnější dýni v širokém okolí.
Hra - Kouzelné květinářství
Video se načítá
Tentokrát se v této pěkné postřehové hře ocitnete v kouzelném květinářství. Budou k Vám chodit zákazníci toužící po krásných květinách. Abyste jim vyhověly musíte květiny nejdříve vypěstovat. Ale nebojte se, v tomto zahradnictví rostou květiny opravdu rychle ;)

Disco Slacking

29.11.2013
76%
Hra - Disco Slacking
Video se načítá
Disco Slacking je hra ve které budete opět pomáhat Sáře, aby ji nepřichytily při nekalé zábavě. Pomozte jí pít drink, tančit a mnoho jiných věcí. Ale pozor, aby to mohla Sarah dělat, nesmí ji přichytit dozorce z internátu. Pomůžete Sarah, aby si užila diskotéku naplno?

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Clumsy Scientist

28.3.2012
90%
Hra - Clumsy Scientist
Video se načítá
Pomozte nadšenému chemickému vědci, aby vyrobil svůj nový chemický vynález a donesl ho až k patentní komisi. Na své cestě za úspěchem bude muset ale překonat řadu překážek. Podaří se Vám je všechny překonat?

Cake Swap

22.6.2013
82%
Hra - Cake Swap
Video se načítá
Cake Swap je hra, ve které máte za úkol spojit nejméně tři stejné deserty, čím více tím lépe. Nahrajte co nejvyšší skóre a sbírejte i zlaté mince, za které můžete nakupovat vylepšení, jako třeba prodloužení času, nápovědy a tak dále. Na každý level máte stanovený limit desertů, které máte nasbírat.…

Salsa Dancers Dress up

24.3.2012
74%
Hra - Salsa Dancers Dress up
Video se načítá
Oblečte jak se patří taneční pár salsy na jejich závodní vystoupení. Zvolte dívce i jejímu partnerovi to nejreprezentativnější oblečení, aby ohromili nejen diváky, ale i porotu.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.