Oblíbené hry

Krissy Disco Outfit

12.4.2013
78%
Hra - Krissy Disco Outfit
Video se načítá
Jak byste se oblékly do stylového hudebního klubu? V této hře si to budete moct vyzkoušet na krásné slečně a obléknout jí nejrůznější sexy šatičky, topíky, kalhoty, sukně a samozřejmě jí dát i nejrůznější šperky, boty a vybrat jí z mnoha účesů.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…
Hra - Monkey GO Happy: The Castle
Video se načítá
Monkey Go Happy: The Castle je volné pokračování hry, ve které využijete svou logiku a chytré prstíky. Principem hry je zachránit opičku a 15 mini opiček, které proklel ďábelský vědec a proměnil na netopýry. Opička se bojí a její smutno, proto jí musíte co nejrychleji pomoci, s co nejméně kliků. V…

Outfits Tonight

14.8.2013
80%
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Chystáš se na večírek a nejsi si jistá, co by sis měla vzít na sebe? Vyzkoušej si tuhle hru a zjisti, na jaké oblečení máš zrovna náladu a co ti bude slušet! Pečlivě vybírej vždy mezi dvěma obrázky, ale dej pozor, hrát můžeš jen jednou denně.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Hip Hop Barbie

22.11.2013
79%
Hra - Hip Hop Barbie
Video se načítá
Vystrojte krásnou Barbie do hip hopového oblečení. Budete mít na výběr ze spousty oblečení z 80. a 90. let!! Tak zapojte vaši fantazii a vystrojte jí podle sebe.

Fashion Star

7.7.2011
77%
Hra - Fashion Star
Video se načítá
Baví vás vybírání oblečení, změny stylu a vše co se týká módy? V tom případě vyzkoušejte hru Fashion Star. V této hře si můžete vybrat z několika modelek, která připravujete na vystoupení na módní přehlídce. Vystylujte vaše modelky tak, aby se líbily!
Hra - Zuzančin kouzelný svět
Video se načítá
Zuzanka je kouzelné dítě. Přesto že má teprve rok, už ubjevuje svět. Doprovodíte jí na pláž, do zábavního parku a pomůžte jí prozkoukat vlastní domov? Určitě to bude velká zábava hlavně pro menší hráče :)
Hra - Selena Gomez Cool Hairstyle
Video se načítá
Selena Gomez potřebuje změnu v účesu. Pomůžeš jí vytvořit nový účes, se kterým by mohla vystoupit na veřejnosti? Ve hře její vlasy můžeš šamponovat, mýt, barvit, natáčet nebo různé dekorovat. Jak bude vypadat tvá Selena Gomez?

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Lilly Kissing Pet Salon

15.8.2011
92%
Hra - Lilly Kissing Pet Salon
Video se načítá
Přestali vás bavit klasické líbací hry? Vyzkoušejte tuto onlinovku, která je jiná. Vaším úkolem je pomoct Lilly, která pracuje v salonu pro domácí mazlíčky, aby políbila svého přítele, který ji přijde navštívit. Kromě toho se ovšem musíte starat o domácí mazlíčky a dávat si pozor, aby vás neviděla…

Where's my blankie?

11.10.2013
79%
Hra - Where's my blankie?
Video se načítá
Malý růžový pejsek chce svůj kapesníček, a ty pro to musíš udělat cokoliv. V této sérii miniher si zkusíš ledacos, od různých takřka dobrodružných situací, přes hledání rozdílů nebo čísel v obrázku, až po získávání srdce krásné fenky.

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.

Doodle God

9.6.2013
88%
Hra - Doodle God
Video se načítá
Zahrajte si na pána a stvořitele světa. V této logické hře si budete hrát na boha. Pomocí čtyř základních elementů stvořte veškerý život na té pusté planetě jménem Země. Začněte párou, prachem, pískem, pak tvořte základní jednobuněčné organismy, planktony, bakterie, potom se dostanete až ke hmyzu…

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?

Rock Star Musa

30.4.2013
79%
Hra - Rock Star Musa
Video se načítá
Rock Star Musa je super hra s oblíbenou vílou Winx v hlavní roli. Vašim úkolem bude tentokrát připravit ji na focení na obálku časopisu. Zvolte pro ni ten nejlepší a nejzajímavější účes, barvu vlasů, oblečení, doplňky a samozřejmě nepostradatelná křídla. Můžete dokonce nakonec rozhodnout o designu…

Barbie Dotted Dresses

9.10.2013
79%
Hra - Barbie Dotted Dresses
Video se načítá
Oblečte Barbie podle svých představ. Máte na výběr z několika účesů a spoustu puntíkovaných věcí a šatů. Samozřejmostí jsou i módní doplňky, které Barbie zvýrazní. Oblečte jí tak, aby byla naprosto půvabná.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.