Oblíbené hry

Movie Star Dress Up

1.12.2012
79%
Hra - Movie Star Dress Up
Video se načítá
Vítejte ve světě celbrit a vytvořte dokonalý styl filmové hvězdě, která se právě chystá na předávání cen. Kromě nejrůznějších krásných účesů a šperků na Vás čeká i pestrý výběr nejrůznějšího super oblečení od halenek a sukní až po nepřehlédnutelné večerní toalety.

Movie Star Dress up 2

17.7.2013
90%
Hra - Movie Star Dress up 2
Video se načítá
A opět je tu naše milovaná Barbie, která potřebuje vybrat správný outfit a vypadat jako filmová hvězda. Výběr šatů je velmi pestrý a proto potřebuje vaši pomoc, aby okouzlila své fanoušky. Vybírat si můžete z různorodých účesů, šatů a doplňků. Oblečte Barbie jako hvězdu.

Winx Club Layla

23.5.2013
77%
Hra - Winx Club Layla
Video se načítá
Jedna z víl z Winx klubu - Layla - je opět tady, aby se od vás nechala obléknout a upravit celé image. Vyberte pro ni ten nejlepší účes, barvu vlasů, stylové šatičky, boty, rukavičky i doplňky. Nezapomeňte ani na pravá vílí křídla.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Circus Clown

17.12.2013
76%
Hra - Circus Clown
Video se načítá
Circus Clown je hra na paměť a postřeh. Každé kolo dostanete obrázky, které si musíte zapamatovat a poté správně označit, nejlépe bez chyby. Jste omezeni časem, na každý level máte 30 sekund. Hra je na skóre, takže buďte přesní a rychlí.

Village of Rabbits

21.8.2013
75%
Hra - Village of Rabbits
Video se načítá
Vytvoř králičí vesnici! Můžeš zde umístit mnoho různých domečků a dekorací. A samozřejmě králíky dle tvého výběru. U všeho můžeš i změnit velikost. Budou tví králíčci šťastní?
Hra - Monster High Operetta Dress up
Video se načítá
Co by podle Vás nejvíc slušelo Operettě z Monster High? Vyberte jí to nejlepší oblečení i účes, barvu vlasů i pleti a nezbytné doplňky, aby se stala hvězdou školy.

Violetta Makeover

10.12.2013
80%
Hra - Violetta Makeover
Video se načítá
Upravte krásnou Violettu dle svých představ. Zapojte fantazii a vyberte jí tu nejlepší visage! Je pouze na vás, jak bude vypadat!
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…
Hra - Oblíkačka Hannah Montana 2
Video se načítá
Opět přichází Hannah Montana, aby si od Vás nechala vytvořit prvotřídní outfit. Na výběr máte vždy z mnoha variant každého kusu oblečení a můžete mu libovolně měnit barvu. Samozřejmě nechybí ani boty a doplňky. Hra má hodně dobrou grafiku a vše vypadá opravdu realisticky, takže můžete popustit uzdu…

Sled Shredding

7.7.2012
78%
Hra - Sled Shredding
Video se načítá
Dostaňte se se Santou co nejdále a získejte tak nejvyšší skóre v postřehové hře Sled Shredding. Na saních budete přeskakovat po střechách domů, přičemž vaše jízda bude stále rychlejší a rychlejší. Naštěstí vám budou stále přibývat nové zkušenosti, které vám pomohou všechny překážky překonat.

My Dear Rabbit

18.7.2013
89%
Hra - My Dear Rabbit
Video se načítá
Chtěli, jste ale nemohli jste mít doma vlastního zajíčka? S hrou My Dear Rabbit, si svůj sen můžete splnit. Úkolem hry je zajíčka potrénovat, vymydlit po náročném tréninku a v neposlední řadě vyčesat a osušit. Aby byl zajíček pěkný, můžete mu vybrat z několika luxusních oděvů.

Hairdresser oblíkačka

10.4.2013
75%
Hra - Hairdresser oblíkačka
Video se načítá
Ve hře Hairdresser nepůjde o kadeřnictví a stříhání vlasů, jak by se mohlo zdát z názvu, ale budete oblékat samotnou kadeřnici. Kromě pohodlného pracovního oblečení, které jí ale musí samozřejmě maximálně slušet, vyberte pro tuto slečnu i některý ze super účesů. Nemůže přece si přece dělat v práci…

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

Secret Spy Dress Up

22.12.2012
77%
Hra - Secret Spy Dress Up
Video se načítá
Jak by měla podle Vás vypadat správná tajná agentka? Inspirujte se třeba v akčních filmech a oblékněte hrdinku této hry tak, aby vzbuzovala respekt, ale zároveň byla opravdu krásná ;) Nezapomeňte ani na nezbytnou malou pistoli a brýle nebo masku kvůli utajení.
Hra - Má mě rád, nemá mě rád...
Video se načítá
V této hře si budete moct ověřit, jak se k sobě hodí vybraná dvojice. Stačí napsat na začátku dvě jména, vybrat si kytičku na které to budete chtít zkoušet a zvířátko, co bude lístky rostliny okusovat a můžete začít. Vždy kliknete na lístek, housenka (nebo jiný tvor) ho sní a podle toho, jak lístky…

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Girls Day

9.1.2013
71%
Hra - Girls Day
Video se načítá
Užijte si pravý holčičí den v lázních. Připomeňte si parné letní dny a připravte hlavní hridnku na pobyt u bazénu. První jí vybete ty nejlepší plavky a účes a potom bude na Vás ji obléknout i na cestu domů. Na výběr budete mít z mnoha pěkných účesů, sexy letních šatiček i super bot. Nezapomeňte…

Bellas Bridal Party

3.11.2012
81%
Hra - Bellas Bridal Party
Video se načítá
Bella se bude vdávat a tak uspořádala se svými kamarádkami poslední setkání jako svobodná. Co si k této příležitosti obléknou? Nechá jít Bellu už rovnou ve svatebním? A co budou mít na sobě její věrné družičky?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.