Oblíbené hry

Party Queen

17.11.2012
77%
Hra - Party Queen
Video se načítá
Udělejte ze slečny v této pěkné hře opravdovou královnu parketu a celé párty. Obléknout jí můžete některý se spousty sexy topíků, sukní i šatů. Na Vás je také to, jaký bude mít účes, šperky, boty a punčochy. V čem se jí bude nejlépe tančit a okouzlí nejvíc kluků?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

A Night in Crazyville

29.1.2014
72%
Hra - A Night in Crazyville
Video se načítá
Zahrajte si logickou hru Night in Crazyville kde bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi s hledáním auta. Abyste auto našli musíte vyzpovídat obyvatelé ve městě. Podaří se vám zjistit společně s Jasonem najít auto?

Singer On The Stage

14.8.2013
85%
Hra - Singer On The Stage
Video se načítá
Singer on the Stage je dívčí hra, při které se určitě pobavíte. Vaším prvořadým úkolem je obléci zpěvačku do krásných šatů, vybrat ji doplňky a samozřejmě účes. Zajímavostí této hry je, že jednotlivé barvy šatů a vlasů můžete měnit.
Hra - Go Go Gummo - Down in the Dumps
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou skákačku, ve které máte jako žvýkačka mnoho možností. Můžete se houpat na laně, vystřelovat se z praku nebo se nafouknout a letět. Úkolem v každém levelu je posbírat co nejvíce mincí a hlavně sebrat klíč.

Hidden Words Christmas

24.12.2013
74%
Hra - Hidden Words Christmas
Video se načítá
Ve hře Hidden Words Christmas budete na vánoční tapetě hledat malé obrázky, které slouží k odkrývání písmenek. Jakmile odhalíte všechny obrázky jednoho druhu, dojde k odkrytí písmenka, které je součástí vánočního slova. Dokážete odhalit všechny písmenka?

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!
Hra - Baby Hazel Halloween Party
Video se načítá
Hazel je zpět a tentokrát se chystá na dětskou halloweenskou párty. Prvně ji musíte pomoci vybrat ty vhodné šaty a následně ji doprovodit na párty. O zábavu nebude nouze, chybět nebudou strašidla, dobré jídlo, dýně a hlavně dětské hry!

Baby Hazel In Disneyland

22.10.2013
86%
Hra - Baby Hazel In Disneyland
Video se načítá
Tentokrát pojede s Hazel do Disney Landu. V první řadě jí musíte pomoci s balením věcí, doprovázet ji po atrakcích a dávat jí lásku, když ji bude potřebovat. Zažijte i vy pěkný den s Hazel v Disney Landu a pokuste se o ni, co nejlépe postarat, aby byla šťastná.

Real Girls Dress Up Game

17.11.2013
82%
Hra - Real Girls Dress Up Game
Video se načítá
V této krásné oblíkačce si můžete vybrat jednu z krásných dívek a potom jí vystrojit. Vybírejte ze všech možných druhů oblečení ze známého obchodu HM. Budete mít na výběr od kalhot, halenek, sukní, šatů, různých doplňků bot a dalších věcí co v tomto obchodu můžete nalézt.

Match Burger

14.12.2012
67%
Hra - Match Burger
Video se načítá
Ve hře Match Burger bude vaším úkolem vytvořit obrovský hamburger s velkým množstvím ingrediencí. Abyste všechny části mohli do hamburgeru vložit je potřeba najít vždy dvojici karet se stejným obrázkem. Hra je tedy založena na principu pexesa, avšak ve hře vám běží časomíra.

Dora vaří

28.8.2012
68%
Hra - Dora vaří
Video se načítá
Dora se učí vařit. Prvním krokem musí být správný výběr ingrediencí. Vyberte si z její kuchařky jídlo, které by se Vám líbilo a pomozte jí najít v její kuchyni všechno, co bude pro přípravu potřeba. Protože Dora mluví jen anglicky a to velice pěkně, jistě se i něco naučíte.
Hra - Apple White’s Fun Fashion
Video se načítá
V této hře se seznámíte s půvabnou Apple White ze seriálu Ever After High! Zkuste se podívat do jejího šatníku, vyberte jí nějaký hezký obleček, udělejte jí krásný účes a její dokonalý vzhled můžete doplnit nádhernými módními doplňky.

Cute Puppy Daycare

14.12.2013
87%
Hra - Cute Puppy Daycare
Video se načítá
Postarejte se o svého čtyřnohého mazlíčka v této hezké hře. Vyberte si pejska a dejte mu vše, co potřebuje, nahoře máte grafy, které zobrazují jeho pocity a stavy. Krmte ho, dávejte mu vodu, hrajte si s ním a další věci, které ho udrží spokojeného.

They Have Stolen our Sun!

14.10.2013
80%
Hra - They Have Stolen our Sun!
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyhnat zelená monstra ze Země! Přišli na planetu a ukradli slunce! Hrajete za pozemšťany, kteří se je snaží vyhnat. Vezměte postavičku a mrskněte jí po monstru. Dávejte si pozor, abyste ho nedali do stínu dříve, než hodíte, jinak usne.

Celebrity Makeover 2

24.4.2012
60%
Hra - Celebrity Makeover 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice líčení a všemožných úprav zevnějšku je tady již druhý díl hry Celebrity Makeover, ve které můžete popustit uzdu svému estetickému cítění na známé tváři. Nakonec je zajímavé nechat si zobrazit své dílo ve funkci "před a po". A když se Vám bude výsledek opravdu líbit, můžete si…

Goodgame Big Farm

31.12.2011
94%
Hra - Goodgame Big Farm
Video se načítá
POZOR! GoodGame Farmer prošel několika vylepšeními a změnou názvu. Nově se jmenuje BigFarm a na našem webu si ho můžete zahrát kliknutím na následující odkaz. Zahrajte si Goodgame BigFarm ZDE! Do nového roku Vás může provázet tato výborná farmářská hra z dílny Goodgame, ve které se budete…

Mr Santa Polar Express

3.1.2014
73%
Hra - Mr Santa Polar Express
Video se načítá
Santa si tentokrát místo sobího spřežení vzal sáně. Musíte je ovládat a pomoci mu obdarovat všechny hodné děti. Těm zlobivým nesmíte darovat nic. Rozlišíte je podle ikony nad jejich domy. Dokážete obdarovat všechny hodné děti?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.