Oblíbené hry

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Baby Flu Doctor Care

13.2.2014
70%
Hra - Baby Flu Doctor Care
Video se načítá
Postarejte se o milé děvčátko, které náhle onemocnělo na chřipku. Aby se uzdravilo potřebuje nutně návštěvu doktorky. Pomůžete jí s uzdravením?
Hra - Jennifer Rose: Car Service
Video se načítá
Pomozte sympatické slečně Jannifer Rose s jejím novým podnikem. Tentokrát se rozhodla rozjet myčku aut. Na začátku má pouze jednoho zaměstnance a musí vydělat každý den dost peněz, aby mohla druhý den zase otevřít. Když si našetří dost, může si pořídit nějaké to vylepšení jako je třeba více…

Emo Gothic hra

12.8.2011
65%
Hra - Emo Gothic hra
Video se načítá
Hra Emo Gothic je už podle názvu trochu neobyčejná oblíkačka. V této hře totiž neoblékáte barbínu, jak to bývá obvykle, ale vybíráte oblečení pro emo dívku. Vybírat můžete opravdu z hezkých kousků oblečení, takže se jimi můžete inspirovat i vy sami.

Wedding Ring Shopping

13.9.2013
80%
Hra - Wedding Ring Shopping
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka, kde budete oblíkat pár, který si zrovna vybírá zásnubní prsten. K dispozici budete mít několik šatů pro muže a pro ženu. Pro ženu navíc máte i nějaké doplňky v podobě náhrdelníků.

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video se načítá
Taky už Vám chybí léto? Vydejte se na slunnou bazénovou párty alespoň na obrázcích této postřehové hry, kde budete hledat ve čtyřech různých prostředích zadané obrázky. Ale nečekejte rybu ve vodě, nebo ptáka na stromě a dobře se dívejte ;)

Doodle Devil

30.5.2011
89%
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
Trochu neobvyklá logická hra, ve které je vaším úkolem vymýšlet nové elementy kombinací vhodných předchozích. Ne všechny elementy jdou ovšem spojit a tak nalezení vhodné dvojice. Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů vytvářením nových elementů.

Falling Fishes

9.11.2012
94%
Hra - Falling Fishes
Video se načítá
V logické hře Falling Fishes budete v každém kole pomáhat rybičkám uvězněným v bublinách dostat se zpět do oceánu. Při ničení bublin musíte být opatrný, aby ryba nespadla na výbušninu či jiné nebezpečí, které se v oceánu ukrývá. Také se snažte posbírat všechny zlaté hvězdy.

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Mutační komora

30.12.2012
85%
Hra - Mutační komora
Video se načítá
Profesor ze super seriálu Futurama vymyslel další zajímavý stroj. Tentokrát je to mutační komora ve které může podle libosti namíchat těla, hlavy a oči svých přátel. Zkuste si to taky a vytvořte i ty nejneuvěřitelnější kombinace ;)

Dinner Party Slacking

8.2.2014
86%
Hra - Dinner Party Slacking
Video se načítá
Sarah je na narozeninové oslavě, kde by se měla chovat slušně a bavit se s přáteli, ale jí se nechce. Proto potřebuje vás, aby se mohla zabavit sama. Pomozte jí vypít celý džus, sníst všechny chlebíčky a zahrát si se psem. Ale pozor, nesmí vás přichytit její kamarádka a všechny úkoly musíte…

Flying CandyHra s oceněním

14.5.2012
76%
Hra - Flying Candy
Video se načítá
Ve hře Flying Candy bude vaším úkolem vyvolat co nejsilnější řetězovou reakci za pomoci jediného výbuchu. Snažte se posbírat co největší množství cukrovinek, které vám poslouží na nákup upgradů. Použitím různých bomb můžete vyvolat silnější reakci.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Fashion Rivals

29.7.2013
78%
Hra - Fashion Rivals
Video se načítá
Fashion Rivas je srandovní hra, ve které bude vaším lavním úkolem zničit své kamarádce její oblečení. Nesmí vás, ale při tom přistihnout, jinak hra končí. Jakmile se otočí tak se pusťte do díla. Podaří se vám jí zničit celý šatník?

Cupcake Quiz

1.12.2012
84%
Hra - Cupcake Quiz
Video se načítá
Jaké dortíky máte nejraděj? Odpovězte na otázky v tomto zábavném testu a dozvíte se, jaký druh dortu se k Vám nejvíce hodí. Zkuste volit opravdu podle toho co máte rády a nechte se překvapit jestli se hra opravdu trefí do Vašich chutí ;)

Shape Fold

10.12.2012
72%
Hra - Shape Fold
Video se načítá
Shape Fold je logická hra připomínající puzzle, ve které bude vaším úkolem složit různé geometrické tvary a obrazce. Jednotlivé části skládačky jsou však navzájem pospojovány, takže je potřeba vše promyslet a části složit ve správném pořadí.
Hra - Clawdeen Wolf Real Makeover
Video se načítá
Připravte Clawdeeen na rande a udělejte jí osvěžující masku, vyberte krásný make-up a nezapomeňte jí vybrat účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

Runway Model Dress Up

1.2.2014
73%
Hra - Runway Model Dress Up
Video se načítá
Postarejte se o krásnou, mladou modelku. Potřebuje připravit na velkou módní přehlídku, která se koná dnes večer! Vyberte jí ty nejlepší šaty, ve kterých vyjde jako první na molo.

Monkey Go Happy Mayhem

31.1.2014
83%
Hra - Monkey Go Happy Mayhem
Video se načítá
Je tu konečně další, dlouho očekáváný díl opiček! Jako vždy jsou smutní a potřebují rozveselit tak je vezměte do města a plňte úkoly, které je rozveselí a vás posunou dále ve hře.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.