Oblíbené hry

Ztracené štěňátko

21.9.2012
71%
Hra - Ztracené štěňátko
Video se načítá
V této výborné postřehové hře plné roztomilých pejsků budete hledat ztracené štěňátko. Jeho majitel Vám vždycky na začátku kola ukáže fotku a Vy pak musíte určit, které štěně z mnoha v parku je to pravé. Postupem levelů bude v parku čím dál více pejsků a tak bude hra náročnější.

Sheep Land

2.1.2014
75%
Hra - Sheep Land
Video se načítá
V této perfektní naučné hře bude vaším úkolem pomáhat strážnému psovi počítat ovečky ukryté v lese. Ty mohou libovolně odcházet a zase přicházet a vy si musíte zapamatovat, kolik se jich právě nachází ve svém úkrytu. Rozlišovat přitom musíte zda se jedná o bílé nebo černé ovečky.

Catch a Kiss

25.8.2012
64%
Hra - Catch a Kiss
Video se načítá
Pár v této oblíkačce je zamilovaný a létají mezi nimi srdíčka, které se snaží chytit. Vy můžete vybrat, jak budou srdíčka vypadat i jak budou oba oblečení.

Word Find

14.4.2012
62%
Hra - Word Find
Video se načítá
Najdete všechna anglická slova mezi všemi písmeny? Procvičte si svůj postřeh i anglická slovíčka v této logické hře, která bude bavit jistě nejen milovníkům osmisměrek.

The Seraglio

27.9.2013
89%
Hra - The Seraglio
Video se načítá
V této hře nebudeš oblékat jen jednu slečnu, ale rovnou dvě. A obě jsou velmi hezké, jsou to totiž sultánovy dcery. Každou z nich můžeš nalíčit i obléct úplně jinak, ale obě budou velmi stylové.

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Fun in the Sun

29.5.2012
74%
Hra - Fun in the Sun
Video se načítá
Léto se rychle blíží a proto i do oblékacích her přicházejí plavky. V této hře bude Vašim úkolem vybrat postupně několika slečnám ty nejlepší plavkové modely a doplnit je o boty, klobouky a jiné plážové nezbytnosti. Váše práce bude tentokrát i ohodnocena přísnou módní policií ;)

Baby Pony Bath

11.12.2013
91%
Hra - Baby Pony Bath
Video se načítá
Postarejte se o tohoto milého poníka, který potřebuje vykoupat, přebalit a nakonec vybrat hezké doplňky. Po úpravě se můžete s poníkem zahrát a podávat mu věci, které si vyžádá v bublinách. Udělejte tohoto poníka šťastným.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Pappa Bounce

22.12.2013
74%
Hra - Pappa Bounce
Video se načítá
Aby se Santa kromě rozdávání dárků také pobavil, potřebuje Vaši pomoc. Cílem je pohybovat s trampolínou tak, abyste Santu vždy odrazili. Pokud Vám vypadne, pak musíte začínat znovu. Kolikrát jej dokážete v řadě odrazit?

Pony Lover Spa Day

21.12.2013
94%
Hra - Pony Lover Spa Day
Video se načítá
Co může být lepší, než den strávený v lázních? Už jen asi to, že si přizvete i svého domácího miláčka. V tomto případě je to milý poník, který chce proceduru společně s paničkou. Postarejte se o oba, co nejlépe a vyberte jim nakonec pěkné oblečení a různorodé doplňky.

Girls In Disneyland

14.12.2013
83%
Hra - Girls In Disneyland
Video se načítá
Tyto mladé slečny jedou do Disneylandu a neví co na sebe. Váš úkol je tedy jasný, oblečte je tak, aby jen zářily!
Hra - Fashion Studio Prom Dress Design
Video se načítá
Chtěla by si se stát módní návrhářkou? Vyzkoušej si tuto zajímavou práci s hrou Fashion studio, kde bude tvým úkolem navrhnout a ušít šaty. Po ušití stačí modelce vybrat doplňky a může se účastnit plesu.

Tessas Party

7.7.2011
77%
Hra - Tessas Party
Video se načítá
V této hře se dostanete do pozice fotografa, který má za úkol dělat fotky na párty. Jak ale udělat tu nejhezčí fotku? Vyberte zúčastněné a snažte se je umístit co nejvhodněji, poté je můžete vyfotit. Podaři se vám udělat hezká fotka na Tessiné párty?

Pretty Young Mother

22.12.2013
83%
Hra - Pretty Young Mother
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou a mladou maminku, která si vyšla na procházku se svým dítětem. Vyberte jí to nejhezčí oblečení a účes a kochejte se její krásou.

Hot Boots

26.6.2012
79%
Hra - Hot Boots
Video se načítá
Jak by podle Vás měly vypadat dokonalé kozačky? Navrhněte si vlastní v této povedené hře a zvolte si barvu, podpatek, ozdoby, zapínání i ostatní nezbytnosti...

Paula Paparazzi

6.8.2012
90%
Hra - Paula Paparazzi
Video se načítá
V této super hře si zkusíte být spolu s Paulou agentkou časopisu o celebritách. Dokážete si správně zapamatovat jak jednotlivé celebrity vypadaly a co dělaly? Za správné odpovědi dostanete zaplaceno a když neuděláte moc chyb postoupíte do náročnějšího levelu.

Cube CrushHra s oceněním

19.12.2013
70%
Hra - Cube Crush
Video se načítá
Rozmlaťte kostky! V této logické hře jde o to vyčistit hrací plochu nejlépe od všech kostiček. Na každý level jste omezeni počtem, který musíte rozbít, abyste se dostali do dalšího levelu. Podaří se vám vydržet co nejdéle a nahrát to nejlepší skóre?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.