Poslední hrané hry

Falldown ColorHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video se načítá
Falldown Color je klasická hra, ve které padáte s kuličkou skrze patra a nesmíte se zaseknout. Pokud se tak stane, tak prohráváte. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

ControlHra na skóre

28.8.2014
70%
Hra - Control
Video se načítá
Control je parádní hra, ve které ovládáte dvě čáry. Ty se pohybují neustále směrem dopředu a vy se musíte vždy snažit vyhnout hlavní čáře. Pokud do ní narazíte, tak přijdete o život. Životy máte pouze 3.

Bouncy n BobHra na skóreHra o medaile

17.10.2014
72%
Hra - Bouncy n Bob
Video se načítá
Pokuste se co nejvíce krát odrazit příšerku a získat tak co nejvíce bodů. Navíc můžete chytit jeden z mnoha bonusů nebo bonusové body.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Ratman RalphHra na skóreHra o medaile

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video se načítá
Ve hře Ratman Ralph musíte pomoci myšce jménem Ralph posbírat co nejvíce sýru. Dávejte si však pozor na jed, který se objeví vždy, když sebere kus sýru. Ve hře máte pouze 3 životy.

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.