Poslední hrané hry

Microboats

30.5.2011
65%
Hra - Microboats
Video se načítá
Závodní 3D hra, ve které usednete za kormidlo mikroloďky. Můžete si vybrat z několika různých typů závodů.

Baby Hazel At Beach

17.10.2013
85%
Hra - Baby Hazel At Beach
Video se načítá
Hazel a její mamka se rozhodli jít na pláž. Proto se Hazel musíš věnovat, jako chůva. Nejen, že ji musíš sbalit, ale na pláži budeš muset Hazel bavit a dávat jí jídlo. Myslíš si že budeš dobrou pečovatelkou? Tak si zkus zahrát hru i ty.

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Naughty Pageant

22.5.2014
76%
Hra - Naughty Pageant
Video se načítá
V zábavné adventuře Naughty Pageant se s hlavní hrdinkou vydáte na soutěž krásy. Protože chcete za každou cenu vyhrát, musíte se snažit vaše soupeřky co nejvíce znemožnit už v šatnách. Využít k tomu můžete předměty, které najdete ve svém okolí.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Coin Pusher Mania

30.9.2012
70%
Hra - Coin Pusher Mania
Video se načítá
V této odpočinkové hře si zkusíte zahrát na výherním automatu. Nemusíte se bát, že byste přišli o reálné peníze, ale množství mincí, které budete mít k dispozici je omezené. Proto se musíte dobře rozmyslet, jak je použijete. Půjde o to, hodit minci do správného otvoru ve správnou chvíli, aby v…

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?

The Visit

22.3.2015
78%
Hra - The Visit
Video se načítá
Dostaňte hlavního hrdiny k jeho milované v této krátké adventuře. Aby se vám to podařilo, musíte si poradit s různými překážkami a nástrahami. Hra je však plná nečekaných zvratů, které vás mohou dovést až na elektrické křeslo či do vězení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.