Poslední hrané hry

Butterfly Fantasy 3Hra na skóreHra o medaile

22.9.2014
78%
Hra - Butterfly Fantasy 3
Video se načítá
Butterfly Fantasy 3 je skvělá hra s příběhem, ve které budete hledat rozdíly na obrázcích. Obrázků je ve hře více než 10 a na každém je několik rozdílů. Zbývající čas jsou vaše body a pokud budete klikat na špatná místa, tak o body přijdete.

Rapunzel Math Exam

5.8.2015
75%
Hra - Rapunzel Math Exam
Video se načítá
Pomozte ubohé Rapunzel vypočítat matematické příklady. Pokud je všechny zodpovíte správně čeká na Vás plný bodový zisk. Naopak za chybné odpovědi se budou body strhávat.

2048 2 Player

13.7.2014
71%
Hra - 2048 2 Player
Video se načítá
Ve hře 2048 2 Player si budete moci užít mnoho zábavy s kamarádkami. Cílem je složit pomocí součtu co nejdříve číslo 2048.

Auway Sudoku

10.8.2012
74%
Hra - Auway Sudoku
Video se načítá
Je tu další varianta oblíbené číselné hry sudoku. Dokážete správně vyplnit všechna pole herní plochy tak, aby se čísla v žádném sloupci, řádku ani malém čtverci neopakovala? Součástí hry je i časomíra, takže budete moci sledovat své pokroky;)

Annas Brain Surgery

25.3.2015
80%
Hra - Annas Brain Surgery
Video se načítá
Pokuste se přijít na kloub tomu, co stojí za velkými bolestmi hlavy, kterými Anna trpí. Jakmile problémy vyřešíte ihned jí zvednete náladu, protože jí můžete pěkně nalíčit a také vybrat oblečení v němž jí to bude slušet.

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…
Hra - Frozen Anna Doctor Makeup
Video se načítá
Anna se zranila a proto potřebuje rychlou pomoc, aby se uzdravila. Postarejte se o ni a vyberte jí i nový make-up, aby vypadalo zdravě. Zvládnete to?
Hra - Doctor Elsa Taking Care of Anna
Video se načítá
Anna napsala Else, že je nemocná a proto se rozhodla, že ji navštíví a udělá její tajnou medicínu. Pomozte Else s přípravou a samotným léčením její setry Anny.

Elsa College Injured

26.8.2015
68%
Hra - Elsa College Injured
Video se načítá
Elsa se poranila při cestě z přednášky a vaším úkolem je, abyste jí zranění ošetřili. Dokážete jí pomoci?

Azaela's 1940s Fashion

6.2.2017
85%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá
Máme tu super retro oblíkačku, kde si můžete slečnu nastylovat jak z časopisu ve 40. letech. K dispozici budete mít mnoho různých šatů a doplňků.

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.

Monkey Kart

30.9.2012
89%
Hra - Monkey Kart
Video se načítá
Je tady super závodní hra s pěknou grafikou i dobrou ovladatelností. Vaší hrdinkou může být roztomilá opička v růžovém autě a tak určitě ani ty nejnáročnější slečny nebudou zklamány. Zvolit si můžete z několika prostředí závodů i jejich náročností, tak s chutí na start.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…
Hra - Madeline Hatter's Tea Cookies
Video se načítá
Udělejte si společně s Madeline ze seriálu Ever after High chutné koláčky. Madeline vám ve vaření bude pomáhat, prostřednictvím šipky proto se nemusíte bát, že byste něco popletli.

Briar Beauty Dress Up

22.8.2013
87%
Hra - Briar Beauty Dress Up
Video se načítá
V této oblíkačce si můžeš obléct svou Briar Beauty. Vyber jí vlasy, jejich barvu, a hlavně všechny možné druhy oblečení a doplňků. Můžeš si ji i nazvětšovat, aby ses na ni mohla lépe podívat zblízka.

Plumber 2Hra na skóreHra o medaile

24.9.2013
78%
Hra - Plumber 2
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi logické hry, tak tu máme Plumber 2. Zahrajte si na instalatéra, spojujte trubky, tak aby voda nikdy nevytekla. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se i zamyslíte. Zdoláte všech 25 levelů?
Hra - Valentines Day Slacking 2014
Video se načítá
Sarah a její manžel Tim se rozhodli jít na Valentýna do restaurace, kde si chtějí projevit svou náklonnost. Nicméně v restauraci je nepříjemný číšník, který vás bude sledovat proto si musíte dávat pozor. Společně se Sarah budete jíst bonboniéru, ukládat květiny do vázy nebo se líbat.
Hra - Valentýnská omalovánka
Video se načítá
Bílíží se svátek svatého Valentýna a tak je tu i tématická zamilovaná omalovánka. Vyberte si některý z docela široké nabídky obrázků a vymalujte ho podle vlastní fantazie. Své výtvory si můžete uložit nebo vytisknout a pozděj je třeba použít na valentýnské přání ;)

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Beach resort

18.1.2012
85%
Hra - Beach resort
Video se načítá
Staňte se výkonnou manažerkou přímořského letoviska a starejte se správně o své hosty. Když budou spokojeni, tak Vám dobře zaplatí a vy budete moci rozšířit své služby. Na začátku budete hlavně zachraňovat tonoucí, obsluhovat v plážovém baru a prodávat potřeby do vody. Ale pozor, musíte být pozorné…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.