Poslední hrané hry

Monkey Go Happy Stage 20

26.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 20
Video se načítá
V tomto díle budete mít za úkol najít pohár pro pilota letadla. Než však najdete pohár, budete muset rozluštit několik tajemných úkolů.

Monkey Go Happy Stage 21

27.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 21
Video se načítá
V tomto díle opiček se snažíte získat sochu, která je schovaná kouzelném kotlíku. Musíte však sehnat meč pro rytíře a rozluštit hádanku k zámkům.

Monkey Go Happy Stage 23

29.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 23
Video se načítá
V této hře se snažíte najít lístek na metro, který cestující ztratil. Musíte však prvně nasbírat mince, pro slečnu koupit noviny a získat klíč od toalet.

Monkey Go Happy Stage 36

19.1.2017
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 36
Video se načítá
Pán u v stupu do strašidelného hradu vám výměnou za 12 lístků něco daruje. Podaří se vám je všechny sehnat?
Hra - Monkey Go Happy Stage 7
Video se načítá
V této parádní hře se budete snažit rozesmát smutnou opičku. Vaším úkolem bude najít koště pro ježibabu a posbírat všechny listy ze stromu.

Monkey Go Happy Stage 33

26.10.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 33
Video se načítá
Super díl opiček, ve kterém musíte pomoci získat klíč pro hosta hotelu. Nejdříve však budete muset sehnat zlaťáky pro slečnu na recepci.

Monkey Go Happy Stage 25

31.8.2016
80%
Hra - Monkey Go Happy Stage 25
Video se načítá
Tentokrát bude smutná opička cestovat vlakem, kde musí splnit několik úkolů. Musíte sehnat kombinaci ke dveřím a ke kufru. Také musíte najít hudební přehrávač pro chlapce.

The X Spot

27.11.2012
78%
Hra - The X Spot
Video se načítá
V sérii miniher s názvem The X Spot bude vaším úkolem v každém kole najít písmeno X. Většinou bude potřeba vyluštit nějakou logickou hádanku, aby se vám písmeno zobrazilo. V některých levelech však stačí být jen pozorný a dobře hledat.

ClickPlayTime 6

19.9.2016
80%
Hra - ClickPlayTime 6
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde budete plnit logické úkoly. V každé mini hře musíte získat tlačítko play. Podaří se vám to?

Poyas Odyssey

17.10.2013
82%
Hra - Poyas Odyssey
Video se načítá
Tajemná krychle, která svojí gravitací ovlivňuje malé kuličky, je klíčem k úspěchu ve hře Poyas Odyssey. Ocitnete se v prastaré aztécké pyramidě, kde na Vás čekají hádanky, které je třeba vyřešit. K tomu slouží právě krychle s koulemi, které se pohybují podle toho jak je zapnuta gravitace.

ClickPlayTime 2

8.11.2013
80%
Hra - ClickPlayTime 2
Video se načítá
Skvělá logická hra ClickPlayTime 2 je ideální na procvičení mozkových závitů. Hra je složena z mnoha menších her, kdy je potřeba, aby hráč přišel na princip hry. To však ještě neznamená, že máte vyhráno, protože musíte rébus vyřešit. Pokud to dokážete dostanete se do dalšího kola, kde je připraven…

ClickPlayTime

12.11.2013
78%
Hra - ClickPlayTime
Video se načítá
Vyzkoušejte si perfektní logickou hru, která obsahuje mnoho mini her. Tyto mini hry budete muset plnit, abyste pokročili do dalšího kola. Snažte se je vyřešit v co nejkratším čase.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

Barbie on rollers

28.3.2012
68%
Hra - Barbie on rollers
Video se načítá
Krásná Barbie se tentokrát rozhodla vyjet si na kolečkových bruslích. Pomůžete jí se k této příležitosti správně obléknout? Vyberte jí barvu helmy, chráničů i bruslí a k tomu to nejlepší oblečení, aby se všem i při sportu líbila.
Hra - Barbie Cat Woman Dress Up
Video se načítá
Obleč Barbie jako Cat Woman, Kočičí ženu. Jak bude vypadat, to je jen na tobě. Ale určitě bude sexy!

ValentinerHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video se načítá
Buďte na chvilku amorkem a posbírejte co nejvíce lásky! Vaším úkolem bude sbírat zlatá srdíčka a snažit se vyplnit ukazatel lásky. Pokud nasbíráte srdíček více, převedou se vám do dalšího kola.

Dwarf Goldminer

6.2.2014
73%
Hra - Dwarf Goldminer
Video se načítá
Život horníka pod zemí není lehký. Hra Dwarf Goldminer Vám může ukázat jak jeho práce probíhá. Musí vytěžit co nejvíce zlata a drahého kamení. Pokud se Vám podaří naplnit limit, dostanete se do dalšího kola. Můžete si také vylepšit své nástroje.

bit Dungeon

29.1.2013
68%
Hra - bit Dungeon
Video se načítá
Zábavná hra, která Vás zavede do temných katakomb a jejich nástrah. Pokuste se tyto temné chodby vyčistit od všeho zla a snažte se neumřít moc brzo!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.