Poslední hrané hry

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.
Hra - Transport-inators of Doooom!
Video se načítá
Skvělá skákací adventura. Vyber si, za jakou postavu budeš hrát - k dispozici máš dvě, Phineas a Ferb. Pak už tě jen čeká průnik přes celou řadu všelijakých překážek a dalších nástrah. Postavu si vybíráš až po úvodním tutoriálu.

Bubble troubleHra na skóreHra o medaile

24.2.2013
68%
Hra - Bubble trouble
Video se načítá
V této postřehové hře budete pomáhat prasátku překonat mnoho náročných levelů, v kterých jediným cílem je zničit poskakující kuličky. Ty vás budou neustále ohrožovat, proto musíte být dostatečně rychlý, abyste se jim vyhnuli a mohli je rozstřelit na stále menší a menší kuličky, až dokud nezmizí…

ControlHra na skóre

28.8.2014
70%
Hra - Control
Video se načítá
Control je parádní hra, ve které ovládáte dvě čáry. Ty se pohybují neustále směrem dopředu a vy se musíte vždy snažit vyhnout hlavní čáře. Pokud do ní narazíte, tak přijdete o život. Životy máte pouze 3.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Grow RPG

1.11.2013
85%
Hra - Grow RPG
Video se načítá
Ve hře Grow RPG si dobře rozmyslete strategii, jak budete stavět jednotlivé budovy, protože jejich pořadí je rozhodující pro jejich vývoj. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, kdy porazíte zlé démony a věřte, že k tomu vede pouze jedna jediná cesta. Pokud ji nedokážete najít, nezachráníte ani…

GROW Nano Vol3

29.11.2013
69%
Hra - GROW Nano Vol3
Video se načítá
Abyste dosáhli nejvyšších úrovních ve všech aspektech, musíte zvolit správný postup. To je tedy cílem ve hře GROW Nano Vol3. Dokážete najít pouze jednu správnou variantu, abyste dotáhli vývoj na nejvyšší úroveň.

Grow China

28.11.2013
69%
Hra - Grow China
Video se načítá
Postupným přidáváním dalších věcí na panáčka, zajistíte, aby se ostatní vylepšovaly. Dokážete přijít na správné řešení, jak panáčka vylepšit na nejlepší možnou úroveň?

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.
Hra - Červený pokojíček pro panenku
Video se načítá
Určitě jste si jako malé rády hrály s domečky pro panenky. Nebo si ještě s chutí nějaký postavíte? V této hře na Vás jeden takový čeká. Kam umístíte jednotlivé pokoje a jak nábytek rozestavíte? Zkuste si postupně třeba rovnou více variant :)

Pregnant Rapunzel Baby

23.4.2015
77%
Hra - Pregnant Rapunzel Baby
Video se načítá
Pokuste se pomoci Rapunzel s pokojíkem pro její miminko. Dokážete společně sladit všechny věci v pokoji, aby to působilo přirozeně.
Hra - Draculaura Doll House Decoration
Video se načítá
Pomozte Draculauře vybavit nový dům. Každou z věcí rozmístěte podle Vašich potřeb a pokuste se vše sladit. Na konci se dozvíte, jestli jste všechno rozmístili podle jejích představ.

Barbie's Baby DIY Nursery

15.11.2015
84%
Hra - Barbie's Baby DIY Nursery
Video se načítá
Barbie musí jít do nemocnice, aby porodila své děťátko, problém je však v tom, že dětský pokoj není připravena. Pomozte Barbie s předělávkou pokoje, aby v něm mohl nový člen rodiny žít.

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.

Nesquik Quest

11.6.2013
80%
Hra - Nesquik Quest
Video se načítá
Sympatický zajíček Neskquik si v této hře chce vyjet na skateboardu. Má ale problém s cestou - je plná nebezpečných nástrah, díky kterým může spadnout. Dokážete mu všechny překážky odstranit z cesty dřív než k nim dojede a spadne?

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Doggy Chef

30.3.2013
69%
Hra - Doggy Chef
Video se načítá
Jak rychlé dokážete být v kuchyni? Tato hra Vám to určitě ukáže. Pro roztomilého pejska, který Vás hrou bude provázet, budete muset připravit chutné rolky. Na každý úkon ale máte jen velice omezený časový limit a za svou rychlost navíc dostáváte body. Jak rychlé a přesné nakonec budete?

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.