Poslední hrané hry

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaile

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video se načítá
Parádní hra, ve které telefonujete s několika dívkami najednou. Pokud s nějakou nebudete komunikovat, tak ji bude docházet trpělivost, dokud ji neprasknou nervy. Hra pak pro vás končí. Snažte se nahrát co nejvíce bodů.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Ultra BlockHra na skóreHra o medaile

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video se načítá
Zahraj si parádní hru, ve které budeš spojovat barevné kostičky. Spojit musíš vždy minimálně tři stejně barevné kostičky. Dávej si pozor na chyby, jinak budeš potrestán řádkem navíc.
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Swap GirlHra na skóreHra o medaile

11.11.2014
74%
Hra - Swap Girl
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete spojovat stejné druhy zeleniny. V každém kole máte časový limit a limit bodů, kterých musíte dosáhnout pro úspěšný postup do dalšího kola.
Hra - Princess Anna River Cleaning
Video se načítá
Princezna Anna by chtěla vyčistit špinavé jezírko, kde žijí mnohé zvířátka. Pomozte jí, aby to tam vypadalo krásné a mohla si udělat piknik.

Šípková Růženka

2.6.2012
69%
Hra - Šípková Růženka
Video se načítá
Jak by podle Vás měla vypadat Šípková Růženka ve svém dlouhém spánku? Vyberte jí ty nejzajímavější šaty, vlasy i doplňky a nakonec ji nechce zarůst květy podle svého výběru...
Hra - Aurora & Cinderella College Girls
Video se načítá
Aurora a Popelka chtějí kompletní změnu stylu v oblékání a make-upu. Pomozte jim s výběrem, aby se všem líbily.
Hra - Cinderella And Snow White Matching Outfits
Video se načítá
Oblečte dvě princezny Popelku a Sněhurku, aby vypadaly krásně a moderně. Stanou se z nich nejkrásnější princezny?
Hra - Cinderella's Magic Transformation
Video se načítá
Aby se Popelka mohla setkat s princem svého života potřebuje krásný kočár, nové šaty a boty. Pomozte jí s jejich vytvořením a samotným výběrem.

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .
Hra - Baby Hazel Lighthouse Adventure
Video se načítá
Baby Hazel zažívá opět další dobrodružství o které by se s vámi chtěla podělit. Budete její velkou oporou, i když potká ducha? To se uvidí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.