Poslední hrané hry

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Brownies

9.12.2014
93%
Hra - Brownies
Video se načítá
Jedli jste už někdy pravé brownies? Pokud máte rádi sladké tak se určitě rozplynete při pohledu na poctivé brownies. Neváhejte a postupujte podle receptu až do úplného konce. Jenže to nebude tak sandné, protože budete omezeni časem.

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Dream Christmas Link

23.12.2012
63%
Hra - Dream Christmas Link
Video se načítá
Ve vánočním stylu je tady i moc pěkná logická hra Dream Christmas Link, která svým principem připomíná mahjong. Stejně jako u mahjongu musíte spojovat dvojice stejných obrázků mezi kterými není žádný jiný obrázek jako překážka. V této hře jsou ale všechny obrázky v jedné rovině, máte omezený časový…

Bungee RescueHra na skóreHra o medaile

13.5.2014
73%
Hra - Bungee Rescue
Video se načítá
Bungee Rescue je postřehová hra, ve které se snažíte zachránit co nejvíce lidí a zvířat před zatopením. Vždy musíte v přesný čas vystřelit lano a zachytit zvíře, člověka nebo objekt.

Bubbly BubbleHra na skóreHra o medaile

30.12.2014
76%
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete prolétávat s bublinou mezi branami. Je to klasická flappy pařba, takže musíte bublinu vyrovnávat tak, aby se nedotkla žádného objektu.

Sport Mahjong

12.4.2013
65%
Hra - Sport Mahjong
Video se načítá
Je tady klasický Mahjong ve velice zajímavié a atraktivní podobě. Na jednotlivých kamenech, jejichž dvojice musíte hledat a tak je odstaraňovat, najdete vyobrazené jednotlivé sporty. Podaří se Vám odstranit z herního pole všechny kameny?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.