Poslední hrané hry

Falldown ColorHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video se načítá
Falldown Color je klasická hra, ve které padáte s kuličkou skrze patra a nesmíte se zaseknout. Pokud se tak stane, tak prohráváte. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů.

Baby Hazel Mothers Day

26.5.2014
91%
Hra - Baby Hazel Mothers Day
Video se načítá
Blíží se den matek a proto se Hazel rozhodla překvapit svou mamku pěkným koláčem a výzdobou. nebude jí pomáhat jen otec, ale hlavně vy. Tak směle do toho a pomozte jí s přípravami.
Hra - Baby Hazel Birthday Surprise
Video se načítá
Pomozte Hazel připravit narozeninovou oslavu pro jejího dobrého kamaráda. Společně s Hazel se vyberete nakupovat a připravíte místnost, kde se oslava bude konat. Nakonec si oslavu užijete s kamarády a oslavencem.

Baby Hazel Leg Injury

30.3.2021
91%
Hra - Baby Hazel Leg Injury
Video se načítá
Hazel se hrála venku se svým psem na zahrádce, kde kromě toho krmila i ptáčky. Nicméně nešťastně se poranila na noze a teď potřebuje urychleně první pomoc, kterou jí podá maminka. Aby si však byla jistá, že je vše v pořádku, navštíví i lékaře, u kterého se Hazel bude bát. Budete právě vy jí opora?

Baby Hazel Christmas TimeNÁŠ TIP

21.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Christmas Time
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru s Hazel v hlavní roli. Tento díl se nese v duchu vánoc a vy musíte pomoci Hazel s balením dárků, stavěním sněhuláka či zdobením dortu, než se objeví Santa s dárky.

Baby Hazel Doctor Play

3.5.2014
84%
Hra - Baby Hazel Doctor Play
Video se načítá
V této části se Hazel bude hrát na doktorku, svých plyšových zvířátek. Pomozte jí ve správném postupu.

Baby Hazel Naughty Cat

6.2.2014
94%
Hra - Baby Hazel Naughty Cat
Video se načítá
Postarejte se společně s Hazel o její milou kočičku. Potřebuje vykoupat a pěkně obléknout. Nezapomeňte ji pořádně nakrmit jinak bude kočička agresivní.
Hra - Baby Hazel African Safari
Video se načítá
Hazel a její rodiče se rozhodli, že si udělají výlet do Safari. Během této dovolené se Hazel ztratí a pozná nového kamaráda a jeho rodinu. Pomůžete Hazel s nalezením její rodiny?
Hra - Baby Hazel Halloween Castle
Video se načítá
Spolužáci připravili pro Hazel na Halloween velké překvapení. V každých dveřích budete dělat zajímavé věci a zároveň budete oslavovat šťastný Halloween. Příjemnou zábavu.
Hra - Disney Princess Online Coloring Page
Video se načítá
Vybarvěte si i vy známé princezny z Disney produkce. Ve hře najdete například Ariel, Jasmínu, Šípkovou Růženku a jiné. Pokuste se je vybarvit podle originálu nebo můžete využít svou kreativitu. Příjemnou zábavu.

Baby Hazel Newborn Baby

31.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Newborn Baby
Video se načítá
Hazel bude mít prvního sourozence a proto se velmi těší na jeho příjezd. Společně budete upravovat postýlku a také se budete starat o malé miminko. Pomůžete jí s tímto úkolem?
Hra - Lilo And Stich Online Coloring Page
Video se načítá
Lilo a Stich jsou oblíbené animované postavičky z Disney, které se proslavily díky filmu. V této hře bude tvým úkolem, co nejlépe vymalovat postavičky. Dokážeš to?

Frozen Wedding Day

11.7.2014
89%
Hra - Frozen Wedding Day
Video se načítá
Pomozte vybarvit princezně svatební pozvánku a s dekorací jejich novomanželského pokoje.
Hra - Frozen Wedding Designer
Video se načítá
Hlavní postava z filmu Frozen se vydává a proto potřebuje nádherné šaty, které jí uděláte vy. Nejdříve si načrtnete model a pak se můžete pustit do šití. Příjemnou zábavu.

Baby Hazel Fishing Time

31.1.2014
91%
Hra - Baby Hazel Fishing Time
Video se načítá
O Hazel se stará její strýc, který je zaneprázdněn čtením novin, co se jí nelíbí. Proto se rozhodne, že chce jít na ryby. Pomozte Hazel s balením věcí na rybaření a naučte ji jak se chytají ryby.

Baby Hazel Kite Flying

4.6.2014
94%
Hra - Baby Hazel Kite Flying
Video se načítá
Prožijte společně s Hazel další krásný den a vyrobte si s ní nového draka a pobavte se s její kamarády. Príjenmnú zábavu.

Barbie Dressup

12.4.2012
67%
Hra - Barbie Dressup
Video se načítá
Oblečte si panenku Barbie podle svého vkusu v této velice povedené a graficky výborně ztvárněné hře. Vyberte pro Barbie ten správný účes, triko i kalhoty a samozřejmě doplňky. Všechno jak jinak, než v klasických barbie barvách.

Pusheen's B-day Party

16.8.2015
83%
Hra - Pusheen's B-day Party
Video se načítá
Pusheen pořádá narozeninovou oslavu, pomozte jí se samotnou přípravou kloboučků, dortu a místa. Bude to nejlepší oslava?

Cooking with Love

21.12.2013
91%
Hra - Cooking with Love
Video se načítá
Znáte to, žena nemá snadný život, musí zvládat více věcí najednou. Například vybrat si oblečení na domácí práce, upéct chutné koláčiky pro může a nakonec si vybrat hezké šaty a make-up, když přijde. Pomozte této sympatické slečně, aby vše stihla.
Hra - Sářina lekce vaření - ovocný dort
Video se načítá
Je tady další recept od učitelky vaření Sáry. Tentokrát se naučíte péct výborný ovocný dort. První musíte udělat těsto a upéct samotný dortový základ. Potom je na řadě poleva a nakonec Vás čeká příprava ovoce a dokončení Vašeho krásného a chutného dezertu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.