Poslední hrané hry

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!
Hra - Mr. Jumpz Adventureland
Video se načítá
Máme tu zábavnou skákačku, kde budete s králíkem překonávat nebezpečné překážky. Překážky můžete přeskočit i dvojitým skokem. Díky tomu se dostanete rychle do cíle.
Hra - Baby Hazel Lighthouse Adventure
Video se načítá
Baby Hazel zažívá opět další dobrodružství o které by se s vámi chtěla podělit. Budete její velkou oporou, i když potká ducha? To se uvidí.
Hra - Baby Hazel African Safari
Video se načítá
Hazel a její rodiče se rozhodli, že si udělají výlet do Safari. Během této dovolené se Hazel ztratí a pozná nového kamaráda a jeho rodinu. Pomůžete Hazel s nalezením její rodiny?
Hra - Ice Princess Fashion Day
Video se načítá
Slečna má plnou skříň oblečení a neví, které si má vybrat. Pomůžete ji?

Movie Stars

22.1.2016
86%
Hra - Movie Stars
Video se načítá
Oblečte tři slečny na červený koberec a vyjměte z nich šatníku nejkrásnější kousky. Kromě šatů jim můžete vybrat účes, šperky a různé doplňky.

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Brownies

9.12.2014
93%
Hra - Brownies
Video se načítá
Jedli jste už někdy pravé brownies? Pokud máte rádi sladké tak se určitě rozplynete při pohledu na poctivé brownies. Neváhejte a postupujte podle receptu až do úplného konce. Jenže to nebude tak sandné, protože budete omezeni časem.

Barbie Beauty Salon

19.1.2013
90%
Hra - Barbie Beauty Salon
Video se načítá
Pro všechny milovnice panenky Barbie je tady super příležitost pomoci jí být ještě krásnější. Vezměte její obličej do svých rukou a dostaňte z něj všechny nežádoucí nečistoty i nepříjemné chloupky. Použijte masky i krémy, nakonec typický make up a uvidíte, jak to bude Barbie slušet.
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts je hra, ve které můžete Barbie vymyslet nový účes, problém je jen v tom, že musíte být přesné a trpělivé protože vlasy jsou nepoddajné a vymyslet krásný účes, může být náročné. Dokážete Barbie novým účesem potěšit?

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Sci-fi Warrior 2

15.3.2017
84%
Hra - Sci-fi Warrior 2
Video se načítá
Máme tu pro vás super oblíkačku, ve které tentokrát budete oblékat chlapce. Můžete dle libosti měnit barvu jeho pleti, oči, nos nebo ústa. Také můžete vybírat z mnoha druhů účesů a také u nich měnit barvu. Dále budete mít k dispozici mnoho druhů oblečení a doplňků. Jako správný válečník musí dostat…

Twilight líbání

12.4.2012
76%
Hra - Twilight líbání
Video se načítá
Pro všechny milovnice ságy Twilight je tady super líbací hra, ve které se můžete vžít do hlavní hrdinky Belly, která chce políbit oba své nápadníky. Tentokrát si nemusí vybírat kterému dá přednost, ale užije si pěkné chvilky s oběma ;) Jen je nesmí druhý z kluků přistihnout.

Winx Club Flora

9.10.2013
77%
Hra - Winx Club Flora
Video se načítá
Oblečte si svojí krásnou přírodní vílu z vašeho oblíbeného seriálu! Vyberte jí nevídané účesy a oblečení, ve kterém bude nádherná. Ke konci jí můžete dát i křidélka.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.