Poslední hrané hry

Hobo 7

7.1.2013
81%
Hra - Hobo 7
Video se načítá
Akční dobrodružství neomaleného brutálního bezdomovce Hoba není v žádném případě pro slabé povahy. Tentokrát se dostal až k samotné bráně nebe a protože ani tady ho nevidí rádi, rozhodl se to se všemi vyřídit svým klasickým způsobem. Pomůžete mu všechny obyvatele nebe zlikvidovat?

Cactus McCoy 2

14.12.2014
80%
Hra - Cactus McCoy 2
Video se načítá
McCoy je zpátky a čeká ho nové dobrodružství! Budete bojovat proti zloduchům, kteří unesli malou holčičku. Sbírejte cenné kovy, různé předměty, bojujte s nepřáteli a dávejte pozor, ať vás nezabijí. Zvládnete najít správnou cestu a zachránit ji?

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Undercover Ops

31.3.2012
86%
Hra - Undercover Ops
Video se načítá
Být nenápadný, rychlý a nepozorovaný, to je váš úkol v této skvělé bojové hře. Jako tajný agent se musíte k protivníkům nepozorovaně přiblížit zezadu a zaútočit. Úloha je to skutečně náročná, avšak úspěšnost mise závisí na vás.

Color Twilight

2.11.2013
87%
Hra - Color Twilight
Video se načítá
Twilight sága je jeden z nejznámějších romantických filmů, který se proslavil po celém světě. Pokuste se i vy vybarvit pár a jejich přívrženců, co nejvěrohodněji. Příjemnou zábavu.
Hra - Baby Hazel Ballerina Dance
Video se načítá
Pomozte Hazel s přípravami na její první hodinu baletu. Nejdříve se s ní výkupem, vyberete šaty a nakonec si zatančíte na hodině.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.
Hra - Mr. Jumpz Adventureland
Video se načítá
Máme tu zábavnou skákačku, kde budete s králíkem překonávat nebezpečné překážky. Překážky můžete přeskočit i dvojitým skokem. Díky tomu se dostanete rychle do cíle.

Ellie Love Trouble

5.8.2017
80%
Hra - Ellie Love Trouble
Video se načítá
Ellie má ráda trable a ráda flirtuje se zadanými kluky. Ti se však nebrání a tak si musí dávat pozor, aby je nepřistihla jejich přítelkyně.
Hra - Princesses Wedding Selfie
Video se načítá
Princezna se chystá na svoji stavební selfie a vy ji musíte pomoci. K dispozici budete mít různé šaty a doplňky.

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Top That Doux

24.5.2012
85%
Hra - Top That Doux
Video se načítá
Top That Doux je jméno restaurace, ve které se v této hře stanete obsluhou. Dokážete včas připravovat celá menu z polévky, nápoje i hlavního chodu podle osobních přání Vašich zákazníků?

Haunt the House

30.4.2013
84%
Hra - Haunt the House
Video se načítá
Haunt the House je skvělá oddychová hra, ve které v roli duch bude vaším úkolem vystrašit všechny obyvatele velkého a starého domu. Ti se budou různé procházet po místnostech, přičemž vy je musíte následovat a v pravý čas se převtělit do předmětu v jejich blízkosti.

Troll Tale

5.4.2016
70%
Hra - Troll Tale
Video se načítá
Zabavte se zábavnou, ale i strašidelnou Adventura a pomozte malému trollové, aby ji splnil. Abyste se neustále posouvali dál, musíte sbírat různé předměty a využít je na správném místě. Dokážete zdolat všechny úrovně?

The Fame Miley Cyrus

6.3.2015
75%
Hra - The Fame Miley Cyrus
Video se načítá
Připravte známou Miley Cyrus na Vánoční večírek. Vaším úkolem bude jí připravt na tento večírek, takže se pořádně snažte.

Barbie Spring Fling Ball

27.3.2016
89%
Hra - Barbie Spring Fling Ball
Video se načítá
Připravte Barbie na jaře a vyberte z její skříně krásné modely. Nezapomeňte ani na make-up, který ji krásně oživí.

Achilles 2

15.4.2012
89%
Hra - Achilles 2
Video se načítá
Achilles 2 je skvěle propracovaná bojová hra, ve které se stanete starověkým bojovníkem a postavíte se množství nepřátel s dobovými zbraněmi v rukou. Hra má skvělou grafiku i pohodlné ovládání a jistě se nebude líbit jen klukům ;)

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.