Poslední hrané hry

Miniwinx Dollhouse

14.5.2013
87%
Hra - Miniwinx Dollhouse
Video se načítá
Pro všechny milovnice krásných víl z klubu Winx je tady bezvadná dekorační hra, ve které můžete úplně podle svých představ přestavět jejich nový dům. Pro každou je v něm nachystaná ložnice a je jen na vás, kde bude která víla bydlet a jak budou pokoje vypadat. Tak uplatňete své estetické cítění a…

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

World City ClickerHra na skóreHra o medaile

28.8.2014
74%
Hra - World City Clicker
Video se načítá
Zahrajte si parádní zeměpisnou pařbu! Vaším úkolem bude určit polohu města, které se vám zobrazí. Body dostanete jak za rychlost, tak i za přesnost.

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…
Hra - Princess Cash Me Outside
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete oblékat 4 kámošky. Ty se chystají na nějakou párty a potřebují mít ten nejlepší outfit. Vždy stačí kliknout na jednu z dívek a vybrat ji účes, oblečení a doplňky.
Hra - Cleaning Time! Dad's Garage
Video se načítá
Nina se rozhodla, že uklidí otcovu garáž. Jak můžete vidět je skutečně špinavá. Vaším úkolem je vrátit věci na místo a uklidit nepořádek, který uvidíte.

Summer Camp Cleaning

11.8.2014
68%
Hra - Summer Camp Cleaning
Video se načítá
Pomozte uklidit dětský pokoj mladé vedoucí na letním táboře. Podaří se vám všechny předměty uklidit a dát na pravé místo?

Princess Room Cleanup 3

10.1.2016
70%
Hra - Princess Room Cleanup 3
Video se načítá
Ukliďte princezně její pokojíček. Stačí se dobře dívat a můžete to snadně uklidit.
Hra - Cleaning Time! Supermarket
Video se načítá
V této hře se stanete uklízečkou v supermarketu. Váš úkol je tedy následující. Ukliďte co nejrychleji celou sekci, vše naskládejte tam, kde má být. Jste omezeni časem a máte 3 nápovědy, je to jen souboj s časem!
Hra - Cleaning Time! Dinner Party
Video se načítá
Pomozte této mladé a krásné uklízečce pořádně uklidit. Nebude to žádná sranda, protože budete omezeni časem. Zvládnete jí včas pomoci?

Clean Up Car Wash 2

24.8.2015
68%
Hra - Clean Up Car Wash 2
Video se načítá
V této hře budete uklízet auta! Bude jenom na vás, jak rychle to zvládnete!

Clean Up Car Wash

10.5.2015
71%
Hra - Clean Up Car Wash
Video se načítá
Pomozte této slečně uklidit a vyčistit obě auta. Nebude to snadné, protože budete omezeni časem, ale vy si s tím určitě poradíte.

Pou School Clean

17.10.2014
71%
Hra - Pou School Clean
Video se načítá
Pomozte malému Pouovi uklidit ve škole. Nebude to snadné, všude je velký nepořádek a Pou je na to úplně sám. Takže ho v tom nenechávejte samotného a pomozte mu to uklidit. Když nebudete vědět tak máte k dispozici 3 nápovědy.

Star Wars 2

22.3.2012
69%
Hra - Star Wars 2
Video se načítá
Staňte se pilotem vesmírné lodě ve hře inspirované kultovním filmem Hvězdné války. Poletíte hlubokým vesmírem, kde ale nebudete zdaleka sami. Všude kolem se najednou vyrojilo množství nepřátel a Vy je musíte všechny sestřelit dříve, než sestřelí oni Vás. Kromě obyčejných střel si můžete "chytit"…

Hang Tight!

9.3.2015
68%
Hra - Hang Tight!
Video se načítá
Myslíte si, že jste sportovně zručný, tak to si můžete ověřit touto hrou, kde musíte ovládat 4 soutěžících. Vaším úkolem je, abyste společně překonali překážky a přitom se vám neroztrhlo lano. Podaří se vám přijít do cíle v čas?

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Crazy Skater

11.9.2015
69%
Hra - Crazy Skater
Video se načítá
Pomozte Skater, aby se dostal do cíle, během cesty na vás čeká mnoho nástrah, které musíte zdolat. Podaří se vám to?

Mario Jet Ski

15.5.2014
77%
Hra - Mario Jet Ski
Video se načítá
Závodní hra, ve které musíte s Mariem doplout až do cíle. K dispozici budete mít velmi rychlý vodní skútr a spousty skokánků a jiných vychytávek. Ty Vám také pomohou k tomu, abyste překonali spousty nástrah, jako jsou třeba mini.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.