Poslední hrané hry

Make Me a Model

25.11.2012
93%
Hra - Make Me a Model
Video se načítá
Každá mladá slečna dnes již jistě ví, jak se správně postarat o pleť. Své umění budete moct uplatnit v této hře, kde budete přetvářet zanedbanou dívku v krásnou modelku. Po vyčištění a ozdravení pleti na Vás čekají kreativní úkoly jako vybrat dívce nejlepší oblečení, účes a líčení.

Víla Dora - oblékání

3.10.2012
64%
Hra - Víla Dora - oblékání
Video se načítá
Oblečte malou kamarádku Doru. Tentokrát jako krásnou vílu. Vyberte jí některé z vílích šatů, účes a nezapomeňte ani na klasická křídla a kouzelnou hůlku. Jak jí to bude jako kouzelné bytosti nakonec slušet?

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Rapunzel

21.9.2014
88%
Hra - Rapunzel
Video se načítá
Obléct si ve hře dneska můžeš snad každou princeznu. Tentokrát je tu Locika a její růžové šaty. Nebo ji oblečeš do něčeho jiného?
Hra - Baby Hazel Sibling Trouble
Video se načítá
O Hazel a jejího malého bratra se stará chůva, která má dohlížet, aby byly v pořádku. Pomozte Hazel s hraním a péčí o bratra.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

PlainChess

7.4.2017
79%
Hra - PlainChess
Video se načítá
Zahrajte si super šachy, které můžete hrát i se svým kámošem na jednom PC. Pokud však nemáte kámoše u sebe, můžete hrát online. Vyberete si bílé figurky, pojmenujete svoji hru a dáte play. Následně pošlete jméno příteli a ten se připojí za černé figurky.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Pillars

29.12.2012
67%
Hra - Pillars
Video se načítá
Pillars je jednoduchá, přesto velmi zábavná a návyková závodní hra, ve které budete ovládat vesmírné plavidlo. Pohybovat se budete po všech planetách naší sluneční soustavy, přičemž na každé se musíte včas vyhnout všem překážkám, které vám budou stát v cestě.

Mars MinerHra na skóreHra o medaile

2.5.2014
86%
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete dolovat suroviny z hloubi země. K dispozici máte velké rypadlo, kterým můžete suroviny dolovat. Rypadlo můžete navíc za získané peníze ze surovin, dále vylepšovat.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

1 Suit Spider Solitaire

20.5.2015
77%
Hra - 1 Suit Spider Solitaire
Video se načítá
Vaším úkolem v této karetní hře bude odstranit z hrací plochy všechny karty. Karty musíte postupně na sebe ukládat od krále až po eso. V případě, že nebudete moci provést žádný tah, můžete otočit další karty.

TitanicNÁŠ TIP

4.10.2012
93%
Hra - Titanic
Video se načítá
Tato postřehová hra, kde budete muset i dost přemýšlet, Vás zavede na palubu potápějícího se Titanicu. Abyste se neutopili musíte se dostat z podpalubí na horní palubu. Problém je v tom, že Titanic je hotové bludiště a navíc Vás na palubu nepustí, pokud cestou nenasbíráte dostatek peněz, kterými…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.