Poslední hrané hry

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Tropical Fruitcake

12.12.2015
68%
Hra - Tropical Fruitcake
Video se načítá
Připravte si tento výborný ovocný dort! Stačí jen dodržovat postup a nic nemůžete pokazit!

Candy Chain

5.4.2017
77%
Hra - Candy Chain
Video se načítá
Podaří se vám vytvořit takovou řetězovou reakci, která pohltí všechny sladkosti? Čím více sladkostí dokážete rozbít, tím více získáte na konci levelu hvězdiček.

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Selena Gomez Makeover

9.9.2012
65%
Hra - Selena Gomez Makeover
Video se načítá
Změňte podle svého vkusu a představivosti Selenu Gomez. Můžete jí vybrat některý z účesů, použít nejrůznější barvy rtěnek, očních stínů, make-upu nebo řasenek. Všechno je jen na Vás.

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Downhill Bowling

17.2.2014
85%
Hra - Downhill Bowling
Video se načítá
Zkuste si zahrát tuto fajnovou postřehovku, ve které budete ovládat bowlingovou kouli, která se kutálí z kopce. Sbírejte mince, srážejte kuželky a nasbírejte co nejvíce bodů. Jednou za čas je budete moci odpálit i bombou.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Pull The Wire

8.10.2013
72%
Hra - Pull The Wire
Video se načítá
Ve hře Pull The Wire si zahrajete na pyrotechnika, který musí odjistit bombu, která vybuchne za pár vteřin. Dokážete najít ten správný drát a vytáhnout jej z rozbušky? Pokud ano stanete se hrdinou. V opačném případě zemřou nevinní lidé.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.