Poslední hrané hry

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Elsa Stylish Makeover

6.2.2015
80%
Hra - Elsa Stylish Makeover
Video se načítá
Elsa se chystá na další večírek, takže je potřeba udělat z ní krasavici. Vyberte ideální účes, šaty a doplňky. Velmi důležitá bude také péče o její obličej. Můžete jí dát makeup podle Vašich představ. Cílem je vytvořit kompaktní model, kde bude všechno sladěno.

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Wedding Hairstyle Rush

27.6.2015
72%
Hra - Wedding Hairstyle Rush
Video se načítá
Tyto slečny se budou vdávat a na vás bude co nejrychleji jim upravit vlasy. Myslíte si, že to dokážete?

Barbie Dressup 2

12.8.2011
58%
Hra - Barbie Dressup 2
Video se načítá
Jedna z dalších povedených oblíkaček panenky Barbie. Tentokrát si chce vaše barbie změnit jak účes, tak oblečení. Oblečte ji tak, aby byla hezky barevně sladěná a vyšperkujte ji libovolnými doplňky.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

First Baby Bath

1.10.2013
86%
Hra - First Baby Bath
Video se načítá
First Baby Bath je dívčí hra, při které si můžete vyzkoušet, jaké to je starat se o dítě. Vaším úkolem ho bude umýt a převléknout do krásných šatů. Tak, co myslíte si, že byste mohla být dobrá máma?

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Shave Time!

17.8.2014
75%
Hra - Shave Time!
Video se načítá
V oddechovka Shave Time! se stanete majitelem pánského holičství, jehož prací je holit zákazníky přesně podle jejich představ. Nejprve nanesete holicí pěnu, následně břitvou oholíte vlasy, vousy či bradu a nakonec ještě štětkou odstraníte přebytečnou pěnu.

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?

Nuda v kanceláři 4

15.5.2013
89%
Hra - Nuda v kanceláři 4
Video se načítá
Nuda v kanceláři je tu ve svém dalším pokračování a zase prověří vaši rychlost a postřeh. Známá slečna prožívá opět nudný den v práci ,a i když má fakt přísnou vedoucí, chce si tajně dělat své oblíbené činnost. Dokážete jí s tím pomoici a stihnout všechny minihry tak, aby Vás vedoucí nepřisthla?

Nuda v kanceláři 3

12.5.2013
85%
Hra - Nuda v kanceláři 3
Video se načítá
V dalším povedeném pokračování postřehové hry plné miniher na vás opět čeká znuděná slečna pracující v kanceláři. Na vás je, abyste jí pomohly vystihnout ty správné okamžiky a stihly spolu se slečnou všechny její oblíbené činnosti jako je líčení a česání. Nesmí vás ale v žádném případě přistihnout…

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Grindcraft

22.11.2015
70%
Hra - Grindcraft
Video se načítá
Tuto hru nemusíme nikomu představovat, je to hra, která si získala oblibu u mnoha hráčů protože si v ní můžete leccos postavit. Proč budete se dřevem, kamenem, železem či hliníkem. Z těchto surovin si můžete postavit nějakou budovu nebo jiný předmět. Avšak každý z nich potřebuje jinou kombinaci…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.