Poslední hrané hry

Hra - Robin the Hoodlum Answers
Video se načítá
Vyzkoušejte, jak jste na tom s postřehem. V této hře máte 3 obrázky a musíte na každém obrázku co nejrychleji poznat jeden rozdíl. Když uhodnete tak máte 100 bodů, když ne tak máte -50 bodů. Když bude moc rychlí tak dostanete bonus. Rozdíly hledejte všude i v textu můžou být rozdíly. Podaří se vám…
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Barbie Wedding 2

12.8.2011
58%
Hra - Barbie Wedding 2
Video se načítá
Barbie se vdává! Vaším úkolem v této hře je připravit ji na svatbu. Vyberte ji krásné šaty, zvolte účes který ji bude slušet a celkově ji zkrášlete. Na svatbě musí přece vypadat jako princezna!
Hra - Barbie's Date With Ken Dress Up
Video se načítá
Barbie se musí připravit na první rande s Kenem, proto chce udělat co nejlepší dojem. Avšak neví co si vzít a proto potřebuje vás. Pomůžete jí?
Hra - Barbie’s Personalized Wedding
Video se načítá
Barbie má v tento den a chybí jí už jen jedna věc a to krásné šaty a doplňky. Pomozte Barbie s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků, aby se Kenovi líbila.

Barbie Dressup

12.4.2012
67%
Hra - Barbie Dressup
Video se načítá
Oblečte si panenku Barbie podle svého vkusu v této velice povedené a graficky výborně ztvárněné hře. Vyberte pro Barbie ten správný účes, triko i kalhoty a samozřejmě doplňky. Všechno jak jinak, než v klasických barbie barvách.
Hra - Twyla Hair Spa and Facial
Video se načítá
Twyla z Monster High potřebuje z času na čas, celkový makeover. Pomozte jí vyčistit pleť,vlasy a vybrat hezké šaty společně s doplňky.
Hra - Wydowna Spider Hair Spa & Facial
Video se načítá
Wydowna ze seriálu Monster High je pavoučí žena, která se chce také líbit klukům, a proto potřebuje změnu celkového image-u. Vytvoř jí ho za pomocí pleťových masek, make-upu a oblečení.
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Oblékni si svou Skelitu z Monster High! Vybrat jí můžeš různé oblečení i doplňky. Také se těš na skvělou hudbu, která tě bude doprovázet po celou dobu hraní. Obleč si svou Monster High!

Scarah Scream Makeover

30.8.2013
82%
Hra - Scarah Scream Makeover
Video se načítá
V této oblíkačce se ti do rukou svěří Scarah Scream, kterou určitě znáš z oblíbeného seriálu Monster High. Vyber jí jeden ze setů oblečení a také jí udělej makeup, aby byla co nejkrásnější.
Hra - Monster High Lagoona Blue Dress up
Video se načítá
Oblečte a upravte slečnu, která bývala spíše monstrem od modré laguny, než kráskou, aby už nikoho neděsila, ale naopak se líbila. Upravte a nabarvěte jí správně vlasy, pleť a zvolte správné oblečení.
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys je adventura, ve které musíte pomoci nešťastné opičce najít všech 15 ztracených malých opiček. Předměty na hrací ploše můžete sbírat a později je použít k překonání překážek, které vám stojí v cestě.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.
Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.