Poslední hrané hry

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Finger FootyHra na skóreHra o medaile

6.10.2015
72%
Hra - Finger Footy
Video se načítá
V této hře máte za úkol cvrnkat kuličku do branky a získávat body. V cestě vám však budou stát vojáci, kteří se snaží k vám dostat a zabránit vám v cvrnkání. Pokud trefíte vozíček, tak dostanete extra body.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.
Hra - Ever After High Royally Ever After Apple White
Video se načítá
Udělejte z Apple White nádhernou princeznu za pomoci nového účesu, šatů a doplňků. U každého kousku můžete změnit barvu, aby jí lépe slušel. Bude vypadat nádherně?

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.
Hra - Winx Club Musa Season 5 Outfits
Video se načítá
Musí se chystá na oslavu a chce vypadat moderně. Poradíte její jaký outfit by si měla vzít, aby se hostům líbila? Nezapomeňte ani na její oblíbené doplňky.
Hra - Monkey GO Happy North Pole
Video se načítá
Opičáci mají před sebou náročný úkol, budou zachraňovat Vánoce a žádají vás o pomoc. Takže neváhejte a dostaňte se na severní pól kde navštívíte Santovu výrobu hraček. Jenže továrna je mimo provoz a na vás bude, jí dát zase do pořádku!

Abuba The Alien

18.8.2013
88%
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Vyzkoušej si hru od PencilKids, ve které budeš zachraňovat malého roztomilého zeleného mimozemšťana, který ztroskotal na naší planetě. Chce se dostat domů a ty mu máš pomoci. Jde o velmi náročnou adventuru, ve které musíš umět dobře kombinovat předměty a snažit se vymyslet, jak postupovat dál.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.