Poslední hrané hry

Classroom Makeup

1.8.2013
86%
Hra - Classroom Makeup
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za mladou středoškolačku, která nejspíš zaspala do školy a nestihla se upravit. Takže jí upravte vlasy, naličte jí, vytrhejte jí obočí a další různé věci, které do školy nepatří. Musíte si dávat pozor na pana učitele a ještě na vašeho spícího spolužáka,…

Shopaholic: Tokyo

16.3.2016
88%
Hra - Shopaholic: Tokyo
Video se načítá
Vydejte se za nákupy do Tokya! Na své kartě máte do začátku nějaké peníze, které však nevydrží dlouho. Musíte tedy proto pracovat. Každý den můžete pracovat jako obsluha v kavárně. Za získané peníze pak můžete nakupovat šaty a chodit na módní přehlídky.

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

Defend your life! - Demo

28.1.2015
99%
Hra - Defend your life! - Demo
Video se načítá
Zahrajte si parádní tower defense pařbu z prostředí lidského těla! Vaším úkolem bude procházet několika úrovněmi, které představují lidské tělo. V těchto úrovních budete podél cesty stavět obranné věže a bojovat s mnoha bakteriemi či nemocemi. Za získané tablety můžete nakupovat různá vylepšení.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Frozen Coloring Book

2.8.2015
84%
Hra - Frozen Coloring Book
Video se načítá
Vymalujte si známé postavičky z Frozen. Najdete v nich Elsu, Annu, ale i jejich zbývajících kamarádů. Tak směle do toho.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.