Poslední hrané hry

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…
Hra - Twice! Find the duplicate
V této hře musíte najít vždy dva stejné obrázky v každé úrovni předtím, než vám dojde časový limit. Za správně nalezenou dvojici získáváte body, za chybu nebo nedodržení časového limitu naopak ztrácíte jeden život.

Hidden Objects Hello USA

23.8.2021
90%
Hra - Hidden Objects Hello USA
Najdete všechny ukryté předměty v každém obrázku? Hru ovládáte myší.

Deer Bitch

1.4.2012
88%
Hra - Deer Bitch
Video se načítá
Zahrajte si brutální hru Dear Bitch, ve které budete muset zničit, co nejvíce aut a to tak, že na ně budete házet z vrtulníku jeleny. Svůj team jelenů budete moci postupně vylepšovat a tým zvýšit jejich ničivou sílu.

Simpsons Puzzle

12.7.2014
70%
Hra - Simpsons Puzzle
Video se načítá
Ve hře Simpsons Puzzle musíte prokázat dobrý postřeh. Dokážete poskládat všechny úrovně puzzle? Zpočátku to bude jednoduché, ale ve vyšších obtížnostech se jistě zapotíte.

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.
Hra - Baby Barbie Summer Glittery Tattoo
Video se načítá
Malá Barbie chce mít tetování. Na vás bude v této hře jí nejprve obléknout a pak jí udělat tetování.

Selena`s Date Rush

22.8.2014
60%
Hra - Selena`s Date Rush
Video se načítá
Selena se musí přichystat, ale Justin je netrpělivý a proto jí neustále klepe na dveře. Vaším úkolem je, abyste Selene udělali celkový makeover.
Hra - Taylor Swift Rush Make Up
Video se načítá
Pokuste se upravit Taylor Swift před koncertem. Nebude to však jednoduché, protože fanoušci jí vniknou do zákulisí. Nikdo Vás nesmí vidět při líčení, protože jinak uvidí, že i jejich hvězda nemusí vždy vypadat skvěle.

Super Jumping CavemanHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
74%
Hra - Super Jumping Caveman
Video se načítá
Super Jumping Caveman je zábavná hra, ve které utíkáte s neandrtálcem a snažíte se posbírat co nejvíce mincí. Každá mince má jinou hodnotu.

3 Point ShootoutHra na skóreHra o medaile

14.1.2015
72%
Hra - 3 Point Shootout
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru na skóre, ve které budete házet na koš. Pokud se vám povede naházet určitý počet košů, tak se dostanete do dalšího kola. Dávejte si pozor na nepříznivý vítr.
Hra - Shaun The Sheep Сhampionsheeps
Video se načítá
Shaun The Sheep je známý seriál, který každý z vás určitě zná. V této hře vás bude čekat spousta miniher a úkolů, které musíte vyřešit. Zvládnete je všechny splnit?

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Cute Anime Style 2

26.6.2014
79%
Hra - Cute Anime Style 2
Video se načítá
Tato slečna má ráda anime natolik, že se tak dokonce i líčí a obléká. Pomozte jí vybrat ten správný vzhled!
Hra - Barbie Kawaii Vs. Rock Style
Video se načítá
Který styl se bude hodit Barbie nejvíce? Vyzkoušejte všechny a porovnejte ve kterém vypadá nejlépe.
Hra - Decorate Design Champions
Popusť uzdu své fantazie a předveď se v této hře. Nejdříve si svoji dívku oblékni a namaluj podle svého. Následně si můžeš vytvořit doslova pokoj svých snů. Namaluj si jej podle svého, použij nábytek, který se ti líbí. Vše je pouze na tobě. Po dokončení můžeš hodnotit pokoje ostatních, čímž získáváš…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.