Poslední hrané hry

Hra - Fashion Magazine January
Video se načítá
Pro mladé návrhářky zde máme hru, kde si můžete navrhnout vlastní vzhled časopisu. Stačí vybrat ideální doplňky pro dívku na titulní straně, název časopisu a můžete dobývat svět a ovlivňovat miliony dalších dívek na celém světě.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Cutie In The Rain

25.7.2014
70%
Hra - Cutie In The Rain
Video se načítá
Yoko je krásná Japonka, která miluje procházky v dešti. Na vás bude jí na to obléct! Tak jí vyberte něco hezkého, ať moc nezmokne!

Full Moon Wo Sagashite

21.9.2013
76%
Hra - Full Moon Wo Sagashite
Video se načítá
Jaké oblečení, účes a doplňky budou nejvíc slušet začínající zpěvačce z této super hry? Je jen na vás jak bude nakonec vypadat i jaký bude mít mikrofon.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Mommy Washing Clothes

18.3.2020
85%
Hra - Mommy Washing Clothes
Tato hra může být pro tebe velmi naučná a zároveň zábavná. Tvým úkolem bude pomoci těhotné mamince s roztříděním oblečení podle typu a následným vypráním a pověšením. Maminka je těhotná a nemá dostatek síly zvládnou vše sama. Pomůžeš jí?

Stickman Upgrade

5.10.2019
60%
Hra - Stickman Upgrade
Oblíbený Stickman je zpět! Projdi spolu s ním celou hru a změň ji k nepoznání.

Mine Clone

4.7.2013
80%
Hra - Mine Clone
Video se načítá
Zahrajte si hru, která je velmi podobná pařbě minecraft. Vlastně je to minecraft, akorát pro prohlížeče, takže si jí můžete zahrát pohodlně bez nutnosti instalace. Ve hře pak můžete každý den plnit úkoly, bourat nebo stavět. V inventáři máte dostatek materiálu a hlavně, máte k dispozici nekonečné…

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Treating Stuck Fish Bone

22.3.2020
85%
Hra - Treating Stuck Fish Bone
Princezna Bella si dopřává vydatný a velmi chutný oběd. Když v tom jí v krku uvízně kůstka, která ji dusí a bolí. Princezna Bella se proto vydá za svojí zubařkou, která jí s problémem velmi ráda pomůže. Musíš Belle vytáhnout kůstky a vyčistit ústa, aby byla krásně zdravá a čistá.

Trollface Quest 2

18.11.2015
87%
Hra - Trollface Quest 2
Video se načítá
Vymaňte se od logického myšlení a pusťte se do netradiční hry, která má za úkoly vás zabavit. Podaří se vám hru dohrát do konce?

Trollface Quest

14.9.2015
92%
Hra - Trollface Quest
Video se načítá
Zažijte zábavu s netradiční adventuru, ve které musíte své logické myšlení odložit stranou. Myslíte si, že překonáte miny hry, které jsou pro vás přichystány?

Quiet Make-Up

17.11.2013
72%
Hra - Quiet Make-Up
Video se načítá
Hra Quiet Make-Up je ještě o něco těžší, než jsou Slacking hry. Tvým úkolem je zkrášlit se maminčiným make-upem, aniž by si toho maminka všimla. Stihneš se namalovat, nalakovat si nehty, navonět se a nechat si udělat vlasy? Nemáš omezený čas, ale máma tě chodí kontrolovat opravdu často. Když…

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Vocaloid Dress Up Game

13.3.2014
63%
Hra - Vocaloid Dress Up Game
Video se načítá
Oblečte partu vokalistů do pěkného oblečení. Na výběr máte několik postaviček a k tomu šatnu plnou oblečení a doplňků.
Hra - Oblíkačka Hannah Montana 2
Video se načítá
Opět přichází Hannah Montana, aby si od Vás nechala vytvořit prvotřídní outfit. Na výběr máte vždy z mnoha variant každého kusu oblečení a můžete mu libovolně měnit barvu. Samozřejmě nechybí ani boty a doplňky. Hra má hodně dobrou grafiku a vše vypadá opravdu realisticky, takže můžete popustit uzdu…

Ellys Jump JumpHra na skóreHra o medaile

16.9.2014
70%
Hra - Ellys Jump Jump
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s Ellys v hlavní roli. Vaším úkolem bude skákat po kartách a z každou získat body. Snažíte se vyskákat co nejvýše. Pomůže vám k tomu i pružinka, která vás vystřelí větší rychlostí.

Tiles Hop: EDM Rush!

29.2.2020
85%
Hra - Tiles Hop: EDM Rush!
V této oddechové hře budete muset skákat se svým míčkem přes platformy do rytmu moderní taneční hudby. Platformy se postupem času hýbají a vše je rychlejší a těžší. Dokážeš přeskákat všechny platformy a dostat se až na konec písně?

Minecraft skiny editor

9.5.2014
80%
Hra - Minecraft skiny editor
Video se načítá
Už Vás nebaví ta malá ošklivá postavička v Minecraftu? Máme tu pro Vás editor, na který jistě každý z nás čekal hodně dlouho, vytvořte si svojí vlastní postavu. Můžete ji uploadnout a nebo sami vytvořit. Jak postupovat při instalaci skinu? V aplikaci klikněte na EXPORT/SAVE, uložte jej jako…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.