Poslední hrané hry

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

Squares vs. CirclesHra na skóreHra o medaile

1.10.2014
74%
Hra - Squares vs. Circles
Video se načítá
Posbírejte všechny žluté čtverce. Čtverce sbíráte postupně a na výběr máte buď kruh nebo čtverec. Mají rozdílné vlastnosti, kruh je rychlejší, ale čtverec má větší výdrž.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.
Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaile

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video se načítá
Parádní hra, ve které telefonujete s několika dívkami najednou. Pokud s nějakou nebudete komunikovat, tak ji bude docházet trpělivost, dokud ji neprasknou nervy. Hra pak pro vás končí. Snažte se nahrát co nejvíce bodů.

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.

CrashHra na skóreHra o medaile

30.10.2014
72%
Hra - Crash
Video se načítá
Další hra, ve které budete muset odbourat stejně barevné kostičky. Pro jejich odbourání musí být minimálně 3 stejné. Ze spodní hranice se neustále objevují nové řady kostiček a vy se musíte snažit, aby nedosáhli stropu.

Super Jumping CavemanHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
74%
Hra - Super Jumping Caveman
Video se načítá
Super Jumping Caveman je zábavná hra, ve které utíkáte s neandrtálcem a snažíte se posbírat co nejvíce mincí. Každá mince má jinou hodnotu.

Ball LiftingHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
74%
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Ball Lifting je postřehová hra, ve které musíte mačkat šipky v momentě, kdy je v nich míč. S postupem se obtížnost hry zvyšuje a máte pouze omezený počet životů.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Cartoon Giraffe Puzzle

5.5.2020
85%
Hra - Cartoon Giraffe Puzzle
Vynikající puzzle, ve které si vybereš jednu z připravených roztomilých obrázků plných zvířátek, duhy a veselých dětí. Následně vyber obtížnost a hra může začít. Jak rychle dokážeš složit puzzle?

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Fly Me To The MoonHra na skóreHra o medaile

17.7.2014
75%
Hra - Fly Me To The Moon
Video se načítá
Fly Me To The Moon je zábavná hra, ve které se budete snažit dostat k měsíci a zabodnout do něj vlajku. Směrem k měsíci se pohybujete tak, že se odrážíte od otáčecích kol. Tím však také dáváte do pohybu bránu, která je před měsícem.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.