Poslední hrané hry

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

ControlHra na skóre

28.8.2014
70%
Hra - Control
Video se načítá
Control je parádní hra, ve které ovládáte dvě čáry. Ty se pohybují neustále směrem dopředu a vy se musíte vždy snažit vyhnout hlavní čáře. Pokud do ní narazíte, tak přijdete o život. Životy máte pouze 3.

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.

WorldCup FeverHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
70%
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte udržet míč ve vzduchu, tak dlouho jak jen to půjde. Míč udržíte ve vzduchu tak, že na něj budete klikat myší.

Ball LiftingHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
74%
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Ball Lifting je postřehová hra, ve které musíte mačkat šipky v momentě, kdy je v nich míč. S postupem se obtížnost hry zvyšuje a máte pouze omezený počet životů.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

World City ClickerHra na skóreHra o medaile

28.8.2014
74%
Hra - World City Clicker
Video se načítá
Zahrajte si parádní zeměpisnou pařbu! Vaším úkolem bude určit polohu města, které se vám zobrazí. Body dostanete jak za rychlost, tak i za přesnost.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

WinterHra na skóreHra o medaile

24.9.2014
70%
Hra - Winter
Video se načítá
Winter je parádní hra, ve které budete chytat zmrzlé žaludy. Žaludy padají z roury, která se pohybuje, takže je musíte chytat. Dávejte si však pozor na postavičku, která hází sněhové koule. Pokud vás trefí, přijdete o 5 žaludů. Dávejte si také pozor na čas.
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.

Barbie Fun PatinHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
73%
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Barbie v hlavní roli! Tentokrát si Barbie vyjela na brusle, ovšem na cestě je mnoho překážek, které budete muset překonat. Pokuste se urazit co největší vzdálenost.

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.