Poslední hrané hry

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Elite Base JumpingHra na skóreHra o medaile

26.7.2014
75%
Hra - Elite Base Jumping
Video se načítá
Máme tu velmi zábavnou hru, ve které budete potřebovat notnou dávku postřehu. Vaším úkolem je soupeřit s ostatními kuličkami o to, kdo dopadne na zem jako poslední. Těsně před dopadem musíte otevřít padák a snažit se nedopadnout tvrdě.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Bubble troubleHra na skóreHra o medaile

24.2.2013
68%
Hra - Bubble trouble
Video se načítá
V této postřehové hře budete pomáhat prasátku překonat mnoho náročných levelů, v kterých jediným cílem je zničit poskakující kuličky. Ty vás budou neustále ohrožovat, proto musíte být dostatečně rychlý, abyste se jim vyhnuli a mohli je rozstřelit na stále menší a menší kuličky, až dokud nezmizí…

Finger FootyHra na skóreHra o medaile

6.10.2015
72%
Hra - Finger Footy
Video se načítá
V této hře máte za úkol cvrnkat kuličku do branky a získávat body. V cestě vám však budou stát vojáci, kteří se snaží k vám dostat a zabránit vám v cvrnkání. Pokud trefíte vozíček, tak dostanete extra body.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Tribal HopHra na skóreHra o medaile

18.7.2014
73%
Hra - Tribal Hop
Video se načítá
Zahrajte si skvělou skákačku, ve které budete skákat po plošinách do výšky. Vaším úkolem bude nahrát co nejvyšší počet bodů. Dávejte si pozor na omezený počet životů.

InsurgoHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
73%
Hra - Insurgo
Video se načítá
Insurgo je stavební hra, kde se snažíte postavit co nejvyšší věž. Začínáte od základů a stavíte po omezených délkách a v bodech. Nesmí se vám věž zřítit!

Jump JumpHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
73%
Hra - Jump Jump
Video se načítá
Jump Jump je skvělá hra, ve které budete muset překonávat plno překážek! Budete si muset poradit s včelkami, ježkem nebo ptákem, co nese ostré kyvadlo. Navíc budete muset měnit barvu podle překážky, abyste ji pokořili.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Ace BlackjackHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
74%
Hra - Ace Blackjack
Video se načítá
Zahrajte si další casino hru BlackJack. Pravidla hry jsou jednoduchá. Musíte čekat na karty tak, abyste měli součet 21, to je nejlepší možná kombinace. Jinak musíte mít kombinaci nejblíže 21, ale ne větší. Čím blíže jste než soupeř, tím lépe.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Squares vs. CirclesHra na skóreHra o medaile

1.10.2014
74%
Hra - Squares vs. Circles
Video se načítá
Posbírejte všechny žluté čtverce. Čtverce sbíráte postupně a na výběr máte buď kruh nebo čtverec. Mají rozdílné vlastnosti, kruh je rychlejší, ale čtverec má větší výdrž.

Ratman RalphHra na skóreHra o medaile

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video se načítá
Ve hře Ratman Ralph musíte pomoci myšce jménem Ralph posbírat co nejvíce sýru. Dávejte si však pozor na jed, který se objeví vždy, když sebere kus sýru. Ve hře máte pouze 3 životy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.