Poslední hrané hry

Pink Princess Room

1.11.2011
87%
Hra - Pink Princess Room
Video se načítá
Máte vysněný váš pokojíček, který bude jen váš? V této hře si můžete vyzkoušet, jak by rozestavění jednotlivých věcí mohlo vypadat. Udělejte si ten správný pokojíček pro princeznu jen podle vaší fantazie.

Summer Wedding

15.2.2015
87%
Hra - Summer Wedding
Video se načítá
Pavla se dneska vdává a pořád není nachystaná! Vy jste jediná, kdo jí může zachránit! Začněte pleťovými maskami, líčením, změnou účesu a nakonec jí vyberte šperky a šaty, které bude mít na sobě.

Pyjama Party

22.2.2016
88%
Hra - Pyjama Party
Video se načítá
Dívky mají pyžamovou párty a ke každé této oslavě patří i správné oblečení. Vyberte pro každou krásný účes a teplé pyžamo, aby se cítili příjemně.

Barbie's Dream Job

27.4.2016
85%
Hra - Barbie's Dream Job
Video se načítá
Barbie se neví rozhodnout, jaké povolání by si měla vybrat. Pomozte jí s výběrem a otestujte ji v několika směrech. Nakonec se dozvíte výsledek, které zaměstnání by se k ní hodilo nejvíce.

Little Ninja

29.12.2013
87%
Hra - Little Ninja
Video se načítá
Little Ninja je super hra, ve které budete bojovat s pekelnou armádou, která dobývá vaši krajinu a celý svět. Zabijte všechny nepřátelé pomocí hvězdic a vrhacích nožů, budete mít i teleport, kterým se budete moci přesunout kamkoli na mapě. Hra vás pečlivě provede, takže se nebojte, že nebude vědět,…

Nakupování oděvů

7.10.2012
89%
Hra - Nakupování oděvů
Video se načítá
Vyberte si jednu z dívek, která se v současné módě moc nevyzná a vezměte ji na ty pravé nákupy a ke kadeřníkovi a udělejte jí ten pravý super styl. Abyste jí mohly koupit ty nejlepší šaty, boty, kabelku i účes budete potřebovat taky patřičné peníze. Ty si vyděláte postřehových minihrách.

Brain spa

14.3.2012
77%
Hra - Brain spa
Video se načítá
Může být matematická hra i zábavná? Přesvědčte se o tom ve hře Brain spa, kdy budete nakupovat v obchodě a vždy se budete muset přesně vejít se svým nákupem do přesné částky.
Hra - Miraculous Ladybug And Cat Noir Kiss
Video se načítá
Pomozte dvěma zamilovaným, aby se mohli líbat i na veřejnosti. Problém je v tom, že je nemohou vidět i přátelé. Podaří se vám jim splnit přání?

French Baguette

8.12.2013
97%
Hra - French Baguette
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutnou francouzskou bagetu. Nejdříve si v obchodě vyberete suroviny, následně je zpracujete a vyválíte těsto. Pak bagetu stačí nakrojit a dát do pece. Podaří se vám to v časovém limitu?

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Elsa Eye Doctor

19.7.2014
76%
Hra - Elsa Eye Doctor
Video se načítá
I lidé jako Elsa (kterou můžeš znát z filmu Ledové království - Frozen) mohou mít zdravotní problémy. Tentokrát Elsa špatně vidí, a tak se vydala k očnímu lékaři. Tím jsi ty. Nejdříve je potřeba vyšetřit jí zrak, abys zjistila, jaké problémy ji trápí, a pak jí dát oční kapky a vybrat brýle.

Barbie Groom The Room

8.10.2013
81%
Hra - Barbie Groom The Room
Video se načítá
Barbie a Jane, chtějí jít nakupovat, ovšem maminka Barbie chce, aby si prvně uklidila ve svém pokoji. Jane přijde již za 10 minut, takže sebou musí Barbie hodit. Na vás je, abyste ji pomohli s úklidem a Barbie mohla jít v klidu nakupovat.

Fat BirdHra na skóreHra o medaile

4.7.2014
70%
Hra - Fat Bird
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete s ptáčkem uhýbat před letícími kávovými zrny. Nesmíte je sbírat, jinak budete tloustnout, až prasknete. Pro hubnutí sbírejte hvězdičky. Za získané body můžete získat bonus do další hry.
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Barbie Be My Valentine

15.2.2016
88%
Hra - Barbie Be My Valentine
Video se načítá
Barbie se neumí rozhodnout mezi Kenem, Flynnem a Hiccup. Pomoz jí s rozhodováním, aby si vybrala toho pravého.
Hra - Elsa And Anna Summer Break
Video se načítá
Oblečte Annu a Elsu na letní dovolenou, kterou si chtějí pořádně užít. Na Výběr máte krásné plavky, ale i oblečení a doplňky.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts je hra, ve které můžete Barbie vymyslet nový účes, problém je jen v tom, že musíte být přesné a trpělivé protože vlasy jsou nepoddajné a vymyslet krásný účes, může být náročné. Dokážete Barbie novým účesem potěšit?

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)
Hra - Medvídek Pú jde na karneval
Video se načítá
Roztomilý oblíbený seriálový hrdina Medvídek Pú se rozhodl, že vyrazí na karneval. Pomůžete mu vybrat tu nejlepší masku? Stane se pirátem nebo třeba přímo jedním ze svých kamarádů?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.