Poslední hrané hry

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.
Hra - Sarah's Halloween Nail Art
Video se načítá
Sara má zúčastnit Halloweenské párty, na níž musí prostě vypadat skvěle. Jediné, co jí k outfitu chybí je manikúra a pedikúra. Na výběr máte množství klasických laků, kombinovaných laků a různorodých doplňků. Vymyslete Sare pěknou manikúru na tuto příležitost.

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.

Elsa's Baby Birth

28.12.2014
77%
Hra - Elsa's Baby Birth
Video se načítá
Elsa je těhotná a zjistila, že za pár minut bude rodit proto jí musíte pomoci sbalit tašku, zavolat 911 a přemístit se do nemocnice. Během tohoto pobytu jejího musíte pomáhat s porodem a péčí o dítě. Dokážete to?

Anna Birth Care

29.2.2016
86%
Hra - Anna Birth Care
Video se načítá
Anna bude rodit a potřebuje vaši pomoc, abyste jí děťátko prohlédli, zda je zdravé. Zvládnete to? To se ukáže!

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video se načítá
Na jaké botičky máte dnes náladu a které by se k Vám nejvíce hodily? To se dozvíte v této super hře s testem nálady. Odpovězte na sérii jednoduchých otázek (vždycky si vyberete kliknutím jeden ze dvou obrázků, který je Vám sympatičtější) a na konci se Vám ukážou ty pravé boty pro Vás. Navíc si je…
Hra - Which Inside Out Character Are You?
Video se načítá
Která postavička z filmu V hlavě si nejvíce podobná? Over si to menším testem a zjisti to!
Hra - Elsa's True Love Jack vs Hiccup
Video se načítá
O Elsu se zajímá Jack, ale i Hiccup. Mezi ni mi se Elsa neumí rozhodnout a proto chce každému položit pár otázek. Pomozte každému z nich, aby si konečně vybrala.

Elsa & Jack Love Test

23.11.2015
79%
Hra - Elsa & Jack Love Test
Video se načítá
Udělejte si test a zjistěte, zda se Elsa a Jack mají skutečně rádi. Po testu budete muset poskládat puzzle a vytvořit jejich společný obrázek. Dokažte, že jejich láska je nekonečná.
Hra - Disney Princess Speed Dating
Video se načítá
Myslíte si, že byste si uměli získat srdce princezny? Ověřte si to, vyberte si jednu a jděte s ní na rande. Půjde s vámi i na jiné rande nebo to bude vaše poslední?
Hra - Modern Princess Cover Girl
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a dostaňte ji na titulní stranu módního časopisu. K tomu ji samozřejmě musíte obléci, vybrat make-up a ozdobit titulní stranu. Zvládnete to?

Frozen Coloring Book

2.8.2015
84%
Hra - Frozen Coloring Book
Video se načítá
Vymalujte si známé postavičky z Frozen. Najdete v nich Elsu, Annu, ale i jejich zbývajících kamarádů. Tak směle do toho.

Forest Deer Coloring

18.9.2014
62%
Hra - Forest Deer Coloring
Video se načítá
Vymalujte si Bambiho nebo jiného soba, dle vašeho výběru. K dispozici máte různé barvičky, které můžete použít.
Hra - Disney Princess Online Coloring Page
Video se načítá
Vybarvěte si i vy známé princezny z Disney produkce. Ve hře najdete například Ariel, Jasmínu, Šípkovou Růženku a jiné. Pokuste se je vybarvit podle originálu nebo můžete využít svou kreativitu. Příjemnou zábavu.

Baby Hazel Swimming Time

25.9.2014
91%
Hra - Baby Hazel Swimming Time
Video se načítá
Hazel se v této části chce naučit plavat. Pomozte jí a strýci, aby to skutečně dokázala.

Scarah Scream Makeover

30.8.2013
82%
Hra - Scarah Scream Makeover
Video se načítá
V této oblíkačce se ti do rukou svěří Scarah Scream, kterou určitě znáš z oblíbeného seriálu Monster High. Vyber jí jeden ze setů oblečení a také jí udělej makeup, aby byla co nejkrásnější.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.