Poslední hrané hry

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Warrior Maker

6.6.2014
90%
Hra - Warrior Maker
Video se načítá
V této hře si můžeš vytvořit bojovnici podle svých vlastních představ, bez jakýchkoli omezení. Jak bude vypadat?

Oil Hunt

18.10.2019
90%
Hra - Oil Hunt
Zachraň svět před zkázou, kterou by mohla způsobit ropná úložiště v půdě. Procházej světem spolu s človíčkem, který všechnu ropu rád vypije.

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Anbot 2

18.9.2012
91%
Hra - Anbot 2
Video se načítá
Pomozte malému roztomilému robotovi dostat se z nenáviděné továrny, kde dřív musel pracovat, ale která ho teď chce raději zničit. Dokážete včas najít řešení všech logických úkolů, aby uprchl před pronásledováním a nic se mu nestalo?

Sýrový světNÁŠ TIP

14.1.2014
98%
Hra - Sýrový svět
Video se načítá
Máme tu další skvělou pařbu, ve které budete pomáhat myšce získat její sýr. V každém kole, a že jich tu je více než 30, budete muset zapojit logické myšlení a vyřešit, jak získat sýr. Nezapomeňte si po dohrání hry otevřít dáreček, se speciálními vánočními úrovněmi! Zde si můžeš stáhnout mobilní hru…

Farms and Meadows Hidden

22.1.2014
74%
Hra - Farms and Meadows Hidden
Video se načítá
Díky dobrému postřehu můžete ve hře Farms and Meadows Hidden najít všechnu zeleninu a také ovoce, které se povaluje po zemi. Na farmě je také mnoho zvířat, které chtějí zeleninu a ovoce sníst, proto musíte s hledání spěchat.

Little Witchs Mess

24.8.2015
76%
Hra - Little Witchs Mess
Video se načítá
Malá čarodějka má ve svém domě docela nepořádek. Pomozte jí najít věci, které momentálně hledá. Mohou být ukryty kdekoli na pozadí. Čím rychleji je najdete, tím dříve budete v dalším kole.

Tiny King

2.11.2014
85%
Hra - Tiny King
Video se načítá
Pomozte králi na jeho dlouhé cestě zdolat překážky a dostaňte jej v každém kole k modré příšerce. Aby se vám příšerka otevřela a vy jste tak mohli postoupit dál, budete muset získat zlatý klíč.

Greemlins Fireman

20.4.2012
78%
Hra - Greemlins Fireman
Video se načítá
V této postřehové hře, která je založená na stejném principu jako hry typu Arkanoid, budete mít za úkol jako pohádkoví hasiči osvobodit z hořícího domu všechny hračky. Dva hasiči vždycky z natažené plachty vystřelí (šipkou nahoru) jednoho zachránce a ten se musí trefit do hraček. Důležité je také…

Yan Loong Legend 3

19.3.2013
65%
Hra - Yan Loong Legend 3
Video se načítá
Třetí díl hry Yan Loong Legend vás opět zavede na dobrodružnou cestu plnou nepřátelských bojovníků. Abyste s hlavním hrdinou mohli překonat všechny nástrahy, je potřeba se neustále zdokonalovat, získávat nové předměty a zkušenosti.

Age Of Wind 2

18.5.2014
85%
Hra - Age Of Wind 2
Video se načítá
Utkejte se v těch největších námořních bitvách! Staňte se kapitánem bojové loďky a postupně ji vylepšujte nebo nakupujte nové. Můžete drancovat obchodní lodě nebo obchodovat s různými komoditami.

Scooby Doo 1

13.3.2012
92%
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Vrazte spolu s populárním psím hrdinou Scooby Doo a jeho páníčkem za pořádným dobrodružstvím do nebezpečné džungle. Tato hra s moc pěknou grafikou a opravdu promyšleným příběhem Vás určitě nadchne a prověří všechen Váš důvtip. Abyste přežili budete totiž muset správně využívat věci které po cestě…

Jungle Jones

18.10.2013
84%
Hra - Jungle Jones
Video se načítá
Jungle Jones je adventura naprosto pro každého z vás. Nasaďte Jonesovi klobouk a hurá za dobrodružstvím. Pomocí klikání na předměty nebo zvířata nebo rostliny vyvoláte reakci, která vás může posunout dále nebo i zabít. Zvládnete projít touto nebezpečnou džunglí?

Transylvania

24.3.2012
90%
Hra - Transylvania
Video se načítá
Transylvania je povedená adventura, ve které bude vaším úkolem pomoci Mr.. Potato překonat překážky a dostat se do bezpečí. Klikáním na různé předměty ve správném pořadí se vám otevře cesta do další scénky.

Escape from Yepi Planet

30.1.2014
90%
Hra - Escape from Yepi Planet
Video se načítá
Zahrajte si adventuru, ve které budete pomáhat malému mimozemšťanovi najít jeho lásku a zachránit ji před nepřáteli. Klikáním na různé prvky je můžete posouvat, odstraňovat či najít správné řešení.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)

Ninja Pi Ro

7.10.2012
95%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá
V této super adventuře budete ovládat hned tři hlavní hrdiny najednou. Ninja, pirát i robot mají jiné dovednosti a schopnosti, které se budou hodit v jiných situacích. Zajímavé je, že všichni jsou v jednom těle a vy musíte mezi nimi přepínat kolečkem nad hlavou. Zvládnete s nimi splnit náročné mise?

CubitsuHra na skóreHra o medaile

4.10.2014
72%
Hra - Cubitsu
Video se načítá
Musíte měnit pole a hledat hvězdičky, které musíte spojit vždy 3, abyste měli nárok na body. Dávejte si pozor na čas. Můžete najít hodiny, které vám dají bonus k času. Rozhodně však nespojujte lebky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.