Poslední hrané hry

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Doodle God 2

13.3.2014
80%
Hra - Doodle God 2
Video se načítá
Staňte se alespoň na pár minut bohem a stvořte naši planetu za pomoci čtyř elementů: vody, ohně, vzduchu a země. Vhodnou kombinací se můžete dopracovat k bateriím nebo jiným živým organismem. Byl by z vad dobrý bůh?

Doodle God

9.6.2013
88%
Hra - Doodle God
Video se načítá
Zahrajte si na pána a stvořitele světa. V této logické hře si budete hrát na boha. Pomocí čtyř základních elementů stvořte veškerý život na té pusté planetě jménem Země. Začněte párou, prachem, pískem, pak tvořte základní jednobuněčné organismy, planktony, bakterie, potom se dostanete až ke hmyzu…

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Ghosts Stole My Puppy

6.10.2012
92%
Hra - Ghosts Stole My Puppy
Video se načítá
Vydejte se zachránit své štěňátko ze spárů zlých duchů, kteří ho unesli. Budete se pohybovat domem, kde můžete sbírat nejrůznější předměty a za ně získávat body. Ohrožovat Vás budou samotní duchové, kteří Vás samozřejmě nechtějí nechat projít. Zbavíte se jich tak, že je vysajete svým vysavačem dřív,…

Horse Eventing

9.3.2015
79%
Hra - Horse Eventing
Video se načítá
Zkuste si zahrát tuto sportovní hru, ve které bude vaším úkolem vyhrávat parkurové závody na koni. Myslíte si, že to zvládnete? Tak se ukažte co ve vás je!

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Pony Adventure

11.5.2013
79%
Hra - Pony Adventure
Video se načítá
Pony Adventure je hra pro nejmenší a pro holky. Utekl vám dům a vy se ho vydáte hledat na svém krásném poníkovi. Překonávejte překážky a sbírejte po cestě mrkve a věci, který, váš dům rozházel. Můžete i Holčičku na poníkovi oblékat.

McStuffins Foot Doctor

10.8.2014
65%
Hra - McStuffins Foot Doctor
Video se načítá
Pomozte doktorce od bolesti nohou. Nešťastně si ji poranila a spoléhá na vás, že jí pomůžete.

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

My Dolphin Show 8NÁŠ TIP

7.2.2016
90%
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
Zvládnete získat co nejvíce bodů za triky, které budete dělat s delfínem? Musíte být přesní, abyste ohromili porotu. Za tyto body můžete získat body, za které můžete koupit převleky nebo jiná zvířata.

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Monkey GO Happy MadnessNÁŠ TIP

3.8.2015
92%
Hra - Monkey GO Happy Madness
Video se načítá
Opět tu máme další díl se smutnými opičkami. Čeká na vás 27 úkolů, které budete muset vyřešit a opičky rozesmát.

Dolphin Olympics 2

7.7.2012
89%
Hra - Dolphin Olympics 2
Video se načítá
V této hře budete ovládat krásného delfína, který má v časovém limitu ukázat, co všechno umí. Vyzkoušejte si s ním všechny možné i nemožné přemety, vyskakujte z vody a zkuste stále vypadat co nejkrásněji, abyste dostali co nejvíce bodů.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.