Oblíbené hry

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

Auway Sudoku

10.8.2012
74%
Hra - Auway Sudoku
Video se načítá
Je tu další varianta oblíbené číselné hry sudoku. Dokážete správně vyplnit všechna pole herní plochy tak, aby se čísla v žádném sloupci, řádku ani malém čtverci neopakovala? Součástí hry je i časomíra, takže budete moci sledovat své pokroky;)

Barbie Fashion Designer

23.1.2014
90%
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Pomozte Barbie navrhnout šaty a to od základů. Nejdříve si vytvoříte nákres, jak by měly šaty vypadat, pak si šaty ušijete a oblečete Barbie. Příjemnou zábavu.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…
Hra - Farm Frenzy 3 Pizza Party
Video se načítá
Oblíbená série Farm Frenzy je opět tady. Starej se o svá zvířátka a v každém kole splň všechny požadavky, aby ses dostala dál. Získej různé produkty, zakup nová zvířata, vylepši stavby... Hra tě zabaví na dlouhou dobu.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Geisha Scene

27.9.2013
88%
Hra - Geisha Scene
Video se načítá
Víš, jak se oblékají geishy v Japonsku? Teď to můžeš zjistit a obléci si ne jednu, ale hned dvě. Oblečeš je do typicky vypadajících šatů, nebo zkusíš něco nového? Dostanou do ruky vějíř nebo zbraň - katanu? Je to jen na tobě.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Eliza's Garden Centre

24.10.2013
87%
Hra - Eliza's Garden Centre
Video se načítá
Eliza si otevřela svůj vlastní podnik, ve kterém pěstuje a prodává květiny. Vaším úkolem bude jí při pěstování a prodávání pomáhat. Květiny musíte zasadit, odříznout a nakonec prodat a vzít peníze. Dokážete zároveň vést podnik, prodávat a pěstovat různorodé tipy květin? Abyste věděli na jakém…

Devilish Cat

2.5.2014
86%
Hra - Devilish Cat
Video se načítá
Je tu další hra ze série Devilish, tentokrát s kočkou v hlavní roli. Ta se snaží sníst co nejvíce jídla, ale přitom tak, aby ji její panička - andílek - neviděla. Pokud ji uvidí, bude zle. Když nasbíráš všechny tři diamanty, dostaneš čas navíc.

FarmerellaNÁŠ TIP

8.10.2013
92%
Hra - Farmerella
Video se načítá
Zahrajte si další parádní farmářskou hru, s holčičkou co by farmářkou v hlavní roli. Ze začátku se snažte plnit co nejvíce úkolů, které vám přinesou potřebné zkušenostní body a hlavně peníze. Farmařina je dřina, a to i v této hře. Každou zeleň musíte zalévat každý den, a chvíli potrvá, než bude…

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.
Hra - Lord Of The Rings Elven Maiden Maker
Video se načítá
Vytvořte si krásnou elfí ženu podle postav z pána prstenů! Není to ledajaká oblíkačka, s takovým výběrem se bude opravdu těžké rohodnout. Jsme si jistí, že si poradíte a vytvoříte si svoji krásnou elfku.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.