Oblíbené hry

Winx Color

12.8.2011
79%
Hra - Winx Color
Video se načítá
Hra Winx Color je klasická omalovánková hra s tématikou Winx. Vyber si jednu ze šesti online omalovánek a vybarvi si svoji panenku Winx buď podle předlohy nebo podle vlastní fantazie.

Popelčin příběh

5.6.2012
73%
Hra - Popelčin příběh
Video se načítá
Znáte dobře pohádku o Popelce? V této hře se jí přímo zúčastníte. Pomozte Popelce rychle uklidit, opatřit si šaty a nakonec jí vyčarujte i kočár, aby se včas dostala na zámek.
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)

Twilight Omalovánka

5.7.2012
65%
Hra - Twilight Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte si obrázek z oblíbené filmové ságy Twilight. Jaké barvy budou mít oblečení, tváře, vlasy i pozadí hlavní hrdinové i jejich přátelé?

Trendy Barbie

10.7.2012
77%
Hra - Trendy Barbie
Video se načítá
Ve hře Trendy Barie budete oblékat modelku Barbie tak, aby se co nejlépe hodila na obálku svého vlastního časopisu. Jaký bude mít styl? A necháte jí její oblíbené barvy nebo si vyberete jiné barevné ladění?

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Pink Princess Room

1.11.2011
87%
Hra - Pink Princess Room
Video se načítá
Máte vysněný váš pokojíček, který bude jen váš? V této hře si můžete vyzkoušet, jak by rozestavění jednotlivých věcí mohlo vypadat. Udělejte si ten správný pokojíček pro princeznu jen podle vaší fantazie.

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Baby Caring

15.8.2011
79%
Hra - Baby Caring
Video se načítá
Hra Baby Caring ozkouší, jestli dokážete uhlídat miminko, jehož maminka zrovna není doma. Vyzkoušejte svoje pečovatelské vlohy v několika různých situacích. Pokud si s miminkem nebudete vědět rady, můžete se podívat na tipy, které vám pomohou. Snažte se udržet miminko šťastné, jakmile začne moc…
Hra - Spider Man 3 Rescue Mary Jane
Video se načítá
Staň se na chvíli slavným komiksovým hrdinou a zachraň svou lásku Mary Jane. Aby se ti to ale povedlo, musíš podstoupit náročnou cestu velkoměstem. Při své cestě budeš samozřejmě po budovách správně skákat. Nebude to ale tak snadné, čeká tě spousta nástrah a nepřátel.

Jasmine Bedroom

21.4.2012
68%
Hra - Jasmine Bedroom
Video se načítá
V této povedené dekorační hře budete mít možnost podle sebe zařídit mladé slečně její nový podkrovní pokojíček. Nábytek sice dostala, ale neví si rady s jeho rozmístěním. Jak by měl pokoj vypadat, aby byl opravdu krásný a pohodlný? Kam dáte skříň, psací stůl nebo postel?

My Romantic Town

12.8.2011
84%
Hra - My Romantic Town
Video se načítá
My Romantic Town je velmi vydařená dekorační hra, ve které se můžete vytvořit vaše vlastní městečko. K dispozici máte vše potřebné, můžete stavět domy, silnice, přidávat auta, obyvatele a spoustu dalších věcí. Vyzkoušejte tuto hru a uvidíte, že vás bude bavit.

Pimp My Peugeot

27.4.2012
65%
Hra - Pimp My Peugeot
Video se načítá
V této dekorační hře, která se tentokrát jistě bude líbit i klukům, nepůjde jídlo, ani zkrášlování bydlení, ale zcela nezvykle o auto. Podle svého vkusu budete moct vyšperkovat vlastní auto. Jak by mělo podle Vás vypadat?

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Jump Mario 2

19.5.2012
73%
Hra - Jump Mario 2
Video se načítá
Kdo by neznal jednoho z nejznámějších hrdinů PC her Super Maria? Tentokrát je tady ve relativně náročné skákačce, kde nejen sbírá hvězdičky a zabíjí zákeřné houby, ale navíc se celá trasa neustále posunuje a vy musíte být dost rychlí, aby jste se udrželi ve hře.
Hra - Slavnostní večeře s Justinem a Selenou
Video se načítá
Připravte stůl na slavnostní večeři pro V.I.P hosty jako je Selena Gomez nebo Justin Bieber. Budete si moct vybrat výzdobu, jednotlivé druhy jídla a nápojů a nakonec i samotné slavné hosty.

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Crash Bandicoot

30.5.2011
79%
Hra - Crash Bandicoot
Video se načítá
Známou hru Crash Bandicoot si už můžete zahrát i jako onlinovku. V této hře musíte s vaší hlavní postavou projít celou misi, posbírat co nejvíce jablíček a přitom se vyhýbat nepřátelům a bedýnkám TNT a nitro. Ty vám totiž snižují životy, kterých máte jen několik.
Hra - Shrek forever after similarities
Video se načítá
Je tady oblíbený zelený zlobr a jeho kamarádi tentokrát ve hře, která prověří Váš postřeh. Budete vždycky porovnávat dva obrázky, z nichž na jednom bude někdo ze seriálu Shrek, a budete hledat věci ve kterých se schodují. Dokážete najít všech 5?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.