Oblíbené hry

Zoo Breakout

30.5.2011
74%
Hra - Zoo Breakout
Video se načítá
V zoologické zahradě došlo ke zmatkům a všechna zvířata se ztratila z míst, kde měla být původně. Pomozte s hledáním a zkuste najít ukrytá zvířat v místech, kde by je nikdo nečekal. Vybírejte ovšem pečlivě místa, kde zvířátka jsou, pokud označíte místo, kde zvířátko není, přijdete o body.

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.
Hra - Dekorace šmoulího domečku
Video se načítá
Oblíbení šmoulíci jsou zase tady. Tentokrát jim pomůžete s jejich domečkem a okolím. Vyberte podle sebe tu nejhezčí střechu, komín, okna i dveře. Nezapomeňte ani na přístupovou cestičku a plot.

Peach Girl

30.5.2012
80%
Hra - Peach Girl
Video se načítá
Moderní oblečení, které byste si hned chtěly zkusit najdete v prima oblíkačce se zajímavými animacemi Peach Girl. Vyberte pro kreslenou slečnu ten nejlepší účes i šaty s doplňky.

Snowboard Madness

18.3.2012
84%
Hra - Snowboard Madness
Video se načítá
V této velmi vydařené 3D hře si můžete pořádně zajezdit na snowboardu. Jezdit však nebudete jen tak pro radost, ale přímo se zúčastníte profesionálních závodů. Na nic už nečekejte, vyberte si zemi, kterou chcete reprezentovat, skočte na desku a pusťte se do toho.
Hra - Clothing Store Decoration
Video se načítá
Dekorační hra z prostředí obchodu s oblečením. Tentokrát se nejedná o klasický princip, kdy je dekorace pouze na vaší fantazii. V této hře mají totiž všechny věci své místo, vaším úkolem je umístit věci správně.

Cat House Decoration

9.5.2012
58%
Hra - Cat House Decoration
Video se načítá
Pro všechny milovnice kočiček je tady hra, ve které budeme moct zařídit koťátku jeho nový domov. Jakou kočičku si vyberete? A jaký pro ni zvolíte pelíšek, misku na jídlo nebo hračku?

Mateřská školka

15.6.2012
90%
Hra - Mateřská školka
Video se načítá
Jak by měla vypadat dokonalá školka pro nejmenší děti? V této hře budete moct jednu takovou zařídit a vybrat si i paní učitelku s dětmi. Ve třech různých prostředích zvolíte vybavení, hračky a všechno co do takové školky patří. Možností je tu opravdu hodně a navíc můžete všechny věci různě otáčet a…

Tattoo style shop

26.1.2012
81%
Hra - Tattoo style shop
Video se načítá
Je tady opravdu velice kvalitní a propracovaná hra, která Vás určitě chytne. Hlavní postavě budete dělat tetování. Na výběr přitom máte ze dvou herních variant. Buď můžete hrát rychlou verzi, která připomíná oblíkačku, nebo se vžít přímo do majitelky tetovacího salónu.

Reductive Princess Room

12.5.2012
68%
Hra - Reductive Princess Room
Video se načítá
Mladé princezně se stalo velké neštěstí a někdo její krásný pokoj úplně rozházel a poničil. Pomůžete jí dát všechno na své místo a hezky uklidit tak, aby pokoj vypadal jako před tím?

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Beef noodle bowl

31.3.2012
90%
Hra - Beef noodle bowl
Video se načítá
Uvařte chutné masové nudle s masem v této propracované hře, kde začnete od samého nakupování surovin, přes jejich krájení, až po samotnou přípravu. Hra Vás vším detailně provede a na konci toto jídlo jistě zvládnete i v reálné kuchyni ;)

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Goodgame Poker

16.1.2012
77%
Hra - Goodgame Poker
Video se načítá
Goodgame Poker je online karetní hra pro ty pravé hráče. Budete totiž hrát tuto hru plnou napětí, blufování, ale i náhody kterou jde vždy obrátit ve svůj prospěch, s reálnými lidmi. Na začátku si vytvoříte svou postavu, dostane přidělené nějaké žetony do začátku a pak už to bude jen na Vás. Takže…

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…
Hra - Tohle je válka - 6 rozdílů
Video se načítá
Nový populární film "Tohle je válka" o tajných agentech, kteří soupeří v lásce o Reese Witherspoon v super logické hře, kde máte za úkol v autentických obrázcích z filmu hledat vždy 6 rozdílů.

Gem Invasion

7.11.2011
78%
Hra - Gem Invasion
Video se načítá
V logická hra Gem Invasion, ve které budete muset sbírat body, abyste se dostali do dalších levelů. Body získáváte tehdy, když se vám podaří dát vedle sebe alespoň tři krystaly stejné barvy. Naplánujte si tahy dopředu, abyste získali co nejvíce bodů.

Neil the Nail

30.3.2012
95%
Hra - Neil the Nail
Video se načítá
Hra Neil the Nail určitě potěší každého, a to nejen svou pěknou grafikou, ale i velmi dobrou hratelností. V této hře se stanete malým hřebíčkem, který je ohrožován množstvím nepezpečných kladiv a jiných nástrojů. Překonejte všechny nástrahy a pomozte vašim přátelům - ostatním hřebíčkem.
Hra - Winx na kolech omalovánka
Video se načítá
Je tady další skvělá omalovánka, tentokrát s vílami Winx. Ty se rozhodly vyjet si na projížďku na kolech a je jen na Vás jak budou i s okolním světem vypadat. Dáte jim barvy podle toho, jak si je pamatujete ze seriálu, nebo popustíte uzdu své fantazii?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.