Oblíbené hry

Brain spa

14.3.2012
77%
Hra - Brain spa
Video se načítá
Může být matematická hra i zábavná? Přesvědčte se o tom ve hře Brain spa, kdy budete nakupovat v obchodě a vždy se budete muset přesně vejít se svým nákupem do přesné částky.

Beach resort

18.1.2012
85%
Hra - Beach resort
Video se načítá
Staňte se výkonnou manažerkou přímořského letoviska a starejte se správně o své hosty. Když budou spokojeni, tak Vám dobře zaplatí a vy budete moci rozšířit své služby. Na začátku budete hlavně zachraňovat tonoucí, obsluhovat v plážovém baru a prodávat potřeby do vody. Ale pozor, musíte být pozorné…

Barbie ve škole

24.6.2012
78%
Hra - Barbie ve škole
Video se načítá
Oblečte panenku Barbie tentokrát pro příležitost návštěvy nové školy. Jakou halenku, sukni, sako, punčochy, boty a nejrůznější doplňky Barbie vyberete aby nové spolužáky opravdu ohromila?
Hra - Barbie historická oblíkačka
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných panenek Barbie, namalujte ji a oblečte do těch nejzajímavějších historických šatů jako pro princeznu. Můžete jí i změnit účes a vybrat nejrůznější doplňky.
Hra - Nejkrásnější Barbie
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných panenek Barbie a vytvořte jí make up, účes, vyberte některé z úžasných společenských šatů i nezbytné doplňky. Jak bude po Vašem zásahu vypadat? A dovedly byste si na jejím místě představit takto oblečené sebe?
Hra - Podzimní barbie dress up
Video se načítá
V této barbie hře už se trochu ochladilo a tak je potřeba panenku obléct do něčeho, co jí bude slušet. Výběr je velký, ať už zvolíte šaty anebo kalhoty s svetříkem. Na výběr máte i další doplňky jako kabelky, naušnice či šály.

Barbie jde nakupovat

19.6.2012
76%
Hra - Barbie jde nakupovat
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra s panenkou Barbie v hlavní roli. Ta si tentokrát vyrazila na nákupy. Jaké oblečení a doplňky si asi vybrala? A jak se na cestu nalíčila?

Barbie and Ken Wedding

10.6.2012
73%
Hra - Barbie and Ken Wedding
Video se načítá
Je tady další bezvadná oblíkačka s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát bude nevěstou a nebude si brát nikoho jiného než svého partnera Kena. Jaké svatební šaty jim oběma vyberete, aby jim to dohromady slušelo?

Barbie ve sportovním

7.6.2012
69%
Hra - Barbie ve sportovním
Video se načítá
Je tady další krásná oblíkačka s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát chce jít Barbie sportovat. Pomůžete jí vybrat to nejlepší oblečení, aby jí to i tentokrát co nejvíce slušelo?

Barbie Dressup

12.4.2012
67%
Hra - Barbie Dressup
Video se načítá
Oblečte si panenku Barbie podle svého vkusu v této velice povedené a graficky výborně ztvárněné hře. Vyberte pro Barbie ten správný účes, triko i kalhoty a samozřejmě doplňky. Všechno jak jinak, než v klasických barbie barvách.

Barbie Mini Dressup

12.3.2012
61%
Hra - Barbie Mini Dressup
Video se načítá
Oblečte panenku Barbie podle své fantazie do těch nejhezčích šatů. Čeká na vás velký výběr oblečení typického právě pro tuto oblíbenou slečnu. V této hře je navíc i se svým malým pejskem, kterému můžete také vybrat slušivý obleček.

Cute Puppy

15.8.2011
73%
Hra - Cute Puppy
Video se načítá
Cute Puppy je povedená oblékací hra s pejskem. Můžete mu úplně změnit vzhled, vybrat mu oblečky, nasadit čepku nebo brýle. Slaďte ho, ať je co nejkrásnější a aby byl rád, tak mu můžete dát kostičku nebo balonek na hraní.
Hra - Monster High dekorace dortu
Video se načítá
Připravte a hlavně ozdobte dort pro žáky strašidelné střední školy. Jak by měl podle Vás takový zákusek pro neobvyklé studenty vypadat?
Hra - Monster High školní třída
Video se načítá
Je tady super dekorační hra, ve které budete moct podle sebe zařídit třídu pro studenty strašidelné střední školy Monster High. Jaké zvolíte lavice, tabuli, učitelský stůl i všechny doplňky nebo barvu podlahy a stěn?
Hra - Monster High Operetta Dress up
Video se načítá
Co by podle Vás nejvíc slušelo Operettě z Monster High? Vyberte jí to nejlepší oblečení i účes, barvu vlasů i pleti a nezbytné doplňky, aby se stala hvězdou školy.

Oblečení na letní den

22.7.2012
65%
Hra - Oblečení na letní den
Video se načítá
Je tady další super letní oblíkačka, ve které vyberete lehké šaty, trička, kraťasy,... krásné slečně v prosluněném prostředí. Nezapomeňte ani na doplňky a úpravu vlasů, aby jí to v těchto letních dnech opravdu slušelo.
Hra - Krásná princezna a žabí princ
Video se načítá
Vítejte v pohádce o žabím princi. Toho princezna už osvobodila a nyní se chystá na jejich setkání. Pomůžete jí vybrat ty nejkrásnější šaty, účes i doplňky, aby si i ona svému princi opravdu líbila?

Slečna na pláži

26.6.2012
71%
Hra - Slečna na pláži
Video se načítá
Slečna v této hře se rozhodla, že si vyrazí na pláž. Na Vás teď je, abyste jí k této příležitosti připravily. Jak se má učesat, co si obléct a hlavně jak se nalíčit, aby se všem u moře opravdu líbila?

Můj dokonalý pokoj

12.6.2012
80%
Hra - Můj dokonalý pokoj
Video se načítá
Zařiďte krásný pokoj pro mladou slečnu. Vyberte nábytek, vymalování, okno i povlečení a doplňky. Můžete si zvolit, jestli bude podle Vašich představ, nebo ho zkusíte udělat podle charakteru jedné ze tří slečen na začátku hry.

Dekorace na párty

22.7.2012
78%
Hra - Dekorace na párty
Video se načítá
Připravte pokoj na pořádnou oslavu. Jak by měl podle Vašich představ vypadat a o jakou oslavu vlastně půjde. Vyberte osvětlení, podlahy, výhled z okna, transparent a samozřejmě taky hudbu a zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.