Oblíbené hry

Rolf´s Pizza

18.7.2012
90%
Hra - Rolf´s Pizza
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je, být kuchařem v pizzerii, který je zavalen objednávkami. Dokážete dost rychle vyrábět toto klasické italské jídlo, abyste vydělaly dost peněz na postup do dalšího levelu s více objednávkami i ingrediencemi?
Hra - My Little Pony Rose Heart Dress Up
Video se načítá
Pomozte Rose s výběrem oblečení do školy. Na Výběr máte krásné účesy, šaty a doplňky, které je možné zkombinovat.

TheFlood

17.9.2015
71%
Hra - TheFlood
Video se načítá
Zkuste najít všechny schované předměty. Dostanete seznam, podle kterého vám půjde lépe.

Salt Monsters

15.11.2014
72%
Hra - Salt Monsters
Video se načítá
Dostaň všechna zrnka soli na potřebná místo. V pokročilých kolech si dávej pozor na barvu hladových úst, protože někdy je třeba sůl obarvit. Samozřejmě také nesmíš postavit cestu do kopce, jinak hra brzy skončí.

Vampire Physics

7.4.2013
72%
Hra - Vampire Physics
Video se načítá
V této logické hře se stanete upírem, který má za úkol nakazit všechny lidi. Za pomoci vhodného odstraňování dřevěných prvků dopravte upíra k lidem, přitom si však dávejte pozor na kněze a česnek, kterých se nesmíte ani dotknout.

WonderPutt

24.8.2013
76%
Hra - WonderPutt
Video se načítá
Stejně jako v každém jiném minigolfu i tady musíš trefit míček do jamky, nejlépe na co nejméně úderů. Jenže to není jen tak! Celá hra se totiž odehrává v budoucnosti ve velmi zajímavém městě. Nech se potěšit netradičním zpracováním i nezvyklým prostředím a vyzkoušej si minigolf trochu jinak!

Frogout

19.3.2013
84%
Hra - Frogout
Video se načítá
Logická hra, ve které musíte pomoci žábě chytit všechny mouchy a nakonec odstranit i jejich hnízdo. Ve hře budete muset překonávat mnoho překážek, abyste se k mouchám dostali.

Slice the Box Remaster

17.9.2013
80%
Hra - Slice the Box Remaster
Video se načítá
Máme tu druhé pokračování této logické hry, ve které bude opět vaším úkolem správně nařezávat geometrické tvary. Co je těžkého na tom vystřihnout čtverec? Nenechte se zmást, v pozdějších levelech začne opravdu přituhovat. Podaří se vám vyřešit všechny levely?

Sky Streaker

15.4.2015
79%
Hra - Sky Streaker
Video se načítá
Velký postřeh je základem úspěchu v této hře, kde se zajícem musíte vylézt co nejvíce. Během své cesty se pokuste nasbírat co nejvíce mincí a také vyhnout se všemu oblečení, které potkáte.

Scuba

28.4.2012
95%
Hra - Scuba
Video se načítá
Se svou vesmírnou lodí jste ztroskotali na neznámém místě a teď před vámi stojí náročný úkol - najít vhodný materiál na konstrukci nového motoru pro vaši vesmírnou loď. Nalezený materiál můžete různě kombinovat a vytvářet tak potřebné stavební prvky.

The Pizza Guy

24.4.2013
68%
Hra - The Pizza Guy
Video se načítá
Ve hře Pizza Guy budete mít za úkol rozvážet pizzu na kole po rozlehlém městě. Pokuste se rychle prokličkovat mezi auty a dovést pizzu zákazníkovi co nejrychleji. Čím dříve pizzu doručíte, tím vyšší spropitné dostanete.

Liquid 2

27.3.2013
83%
Hra - Liquid 2
Video se načítá
Postřehová hra, ve které musíte dostat vždy určitý počet zrnek písku do oranžového domečku. Písek přesouváte tak, že pomocí šipek točíte hrací plochou a písek se po ní přesouvá.

Sneaky Texting

2.2.2013
82%
Hra - Sneaky Texting
Video se načítá
Sneaky Texting je super postřehová hra, ve které se na chvíli stanete klasickým žákem základní školy, co přes zákaz učitelů používá mobil. Vašim úkolem bude v časovém limitu napsat a některému ze spolužáků odeslat stanovený počet SMS. Každý následující level bude náročnější a půjde hůř vystihnout…
Hra - Monster High Dot Dead Gorgeous Spectra Style
Video se načítá
Spectra by potřebovala nové šaty a k nim krásné doplňky. Vyberete jí je?
Hra - Music Festival Draculaura
Video se načítá
Na hudební festival se chystá další holka z Monster High, tentokrát Draculaura. V této oblíkačce najdeš mnoho zajímavého oblečení, které k sobě navzájem ladí. Vybrat si můžeš i barvu kůže nebo vlasů.

Bratz Kissing 3

19.12.2014
70%
Hra - Bratz Kissing 3
Video se načítá
Vyber si jednu slečnu z Bratz a pomoz jí, aby si užila se svým přítelem naplno rande. Vedle líbání musíš sledovat jiné lidi, jestli vás Nešpehuju. Pokud ano, musíte přestat a opět na ně kliknout myší, aby se věnovali své činnosti.

Cloe Bratz Dress Up

10.1.2014
78%
Hra - Cloe Bratz Dress Up
Video se načítá
Oblečte slečnu Cloe do jednoho z mnoha módních kousků, které hra nabízí. Na výběr máte jak kalhoty, sukně, boty, tak i klobouk či jinou pokrývku hlavy.

Jade Bratz

9.10.2012
83%
Hra - Jade Bratz
Video se načítá
Je tady další výborná hra s panenkou Bratz v hlavní roli. Kromě toho, že ji budete moct obléct do krásných šatů, kalhot, triček, sukní..., máte navíc možnost podle své fantazie vyzdobit i přehlídkové molo, na kterém se Vám na konci panenka ukáže. Tak si to pořádně užijte!
Hra - Princess Jasmin Makeover
Video se načítá
Princezna Jasmin z příběhu o Aladdinovi teď potřebuje Vaši pomoc s péčí o svůj zevnějšek. Začít musíte od kompletní kosmetické kůry při které jí običej vyčistíte i zbavíte nežádoucích chloupků. Pak už se můžete vrhnout na výběr nejlepšího líčení, účesu a samozřejmě některých krásných šatů z jejícho…

Cyber Girl Makeover

12.7.2012
74%
Hra - Cyber Girl Makeover
Video se načítá
V dnešní době byste s tímto líčením asi ještě neuspěly, ale ve hře Cyber Girl Makeover půjde o dívku z budoucnosti, takže budete moct popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet opravdu odvážné stylistické kreace.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.