Oblíbené hry

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.
Hra - Cover Orange Players Pack
Video se načítá
V této logické hře je vaším úkolem ochránit smajlíky před toxickým deštěm. Bohužel nemáte k dispozici příliš mnoho prostředků, kterými byste mohli smajlíky chránit. Proto musíte co nejlépe vymyslet, jak si poradit pouze s tím co máte.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Ďábelský psí salon

6.7.2012
75%
Hra - Ďábelský psí salon
Video se načítá
Staňte se čerticí a zkuste pokazit dílo andílkovi a upravit pejska podle svých vlastních představ. Musíte to ale stihnout v krátkých chvílích, kdy se anděl nebude dívat a nenechat se nachytat. Jak bude pejsek vypadat?

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Money Movers

8.7.2014
89%
Hra - Money Movers
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou hru, ve které budete hrát za bratry, kteří pláchnuli z vězení. Jejich cílem je vykrást banku, jenže to nebude tak snadné. Ovládejte je oba dva a snažte se ukrást všechny peníze a nepozorovaně se dostat až k východu. Myslíte si, že to zvládnete na výbornou?

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?
Hra - 4th Of July Cake Surprise
Video se načítá
Připravte na 4 července krásnou dort, přání a oblečení vhodné na tuto událost. Podaří se vám vše připravit v čas?
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Sexy football

23.5.2011
58%
Hra - Sexy football
Video se načítá
Myslíte si, že holky neumí hrát fotbal tak dobře jako kluci? V této hře si to můžete vyzkoušet. Stojí proti sobě dva týmy - mužský a ženský a je pouze na vás, které z těch dvou dovedete k vítězství. Fotbal si můžete zahrát jak proti počítači tak proti vašim kamarádům.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Dáma

7.8.2012
88%
Hra - Dáma
Video se načítá
Hráli jste už dámu? Má jednodušší pravidla než šachy, ale zvítězit v ní rozhodně snazší není. Vyzvěte kamaráda nebo náhodného protihráče a ukažte, co ve Vás je. Vašim cílem, je přeskočením zničit všechny soupeřovy kameny. Pohybovat se ale můžete jen o jedno pole úhlopříčně. Tedy dokud si nepostavíte…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.