Oblíbené hry

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

From Ugly To Pretty

31.12.2013
88%
Hra - From Ugly To Pretty
Video se načítá
Pomozte této mladé šprtce vypadat dobře. Je totiž zamilovaná do nejoblíbenějšího kluka ze školy. Jenže on o ní nestojí, protože je pro něj ošklivá. Vaším úkolem jí bude zkrášlit tak, aby jen zářila.

MazeFrenzyHra na skóreHra o medaile

21.8.2014
72%
Hra - MazeFrenzy
Video se načítá
Podaří se vám dorazit do cíle za co nejkratší čas? Hra má pouze jednu úroveň, která je však obtížná. Snažte se být co nejrychlejší.

Grow RPG

1.11.2013
85%
Hra - Grow RPG
Video se načítá
Ve hře Grow RPG si dobře rozmyslete strategii, jak budete stavět jednotlivé budovy, protože jejich pořadí je rozhodující pro jejich vývoj. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, kdy porazíte zlé démony a věřte, že k tomu vede pouze jedna jediná cesta. Pokud ji nedokážete najít, nezachráníte ani…

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).
Hra - Fashion Studio - Wedding Dress Design
Video se načítá
Navrhněte si své vlastní svatební šaty, které můžete všemožně kombinovat a to nejen barevně. Kromě toho si šaty ušijete a doplníte o doplňky, jako jsou boty, účes, či náušnice.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Penguin Battle

10.4.2012
81%
Hra - Penguin Battle
Video se načítá
Zahrajte si bezvadnou hru s tučňáky, kteří se navzájem odstřelují bazukou. Můžete hrát proti kamarádovi, nebo proti počítači. V každém případě musíte správně zamířit, zvolit správnou sílu a zasáhnout nepřátelské tučňáky na protější kře dříve, než se to podaří jim.
Hra - Oblékání kamarádek ze školy
Video se načítá
Jak chodíte oblékané do školy? Dáváte si na svém vzhledu záležet? Tři kamarádky z této hry určitě ano a Vy jim teď můžete pomoci vybrat nejlepší oblečení, účesy i doplňky.

Christmas Snake

7.1.2014
73%
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Ve hře Christmas Snake si skvěle procvičíte postřeh. Musíte navádět hada tak, aby posbíral všechny dárky. Každý dárek jej udělá delším. Pozor si dejte zejména na náraz do zdi a také vlastního ocasu.

I'm Sticky

7.11.2013
87%
Hra - I'm Sticky
Video se načítá
V skákačce I'm Sticky s perfektní grafikou se musíte s malou příšerkou dostat přes náročný terén. V cestě vám budou stát propasti a nebezpečné ostny, které je možné řešit pouze dobře vyměřeným skokem. Pomoci vám může váš lepkavý povrch, díky kterému můžete stát i na šikmé plošině.

Escape from Yepi Planet

30.1.2014
90%
Hra - Escape from Yepi Planet
Video se načítá
Zahrajte si adventuru, ve které budete pomáhat malému mimozemšťanovi najít jeho lásku a zachránit ji před nepřáteli. Klikáním na různé prvky je můžete posouvat, odstraňovat či najít správné řešení.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Monster and Mindy

7.1.2013
95%
Hra - Monster and Mindy
Video se načítá
Je tady super oddechovka, ve které se budete jako malá holčička Mindy snažit co nejdál doletět. Na začátku musíte určit co nejvýhodnější úhel a sílu vyplivnutí, kterým Vás odstartuje Vaše kamádka zelená příšera a pak už si můžete pomoci jen klikáním na pravé tlačítko myši. Za motýlky, které se Vám…

Doodle God 2

13.3.2014
80%
Hra - Doodle God 2
Video se načítá
Staňte se alespoň na pár minut bohem a stvořte naši planetu za pomoci čtyř elementů: vody, ohně, vzduchu a země. Vhodnou kombinací se můžete dopracovat k bateriím nebo jiným živým organismem. Byl by z vad dobrý bůh?

Kostým pro baletku

17.5.2012
70%
Hra - Kostým pro baletku
Video se načítá
Užijte si originální oblíkačku, ve které budete vybírat ten nejlepší taneční úbor mladé baletce. Jaká barva jí bude nejvíc slušet a hodit se k jejím vasům i botám? Oblečte jí třeba postupně všechny kostýmy a zkuste hádat, do kterého baletu by se nejlépe hodily.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.