Oblíbené hry

Scooby Doo 1

13.3.2012
92%
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Vrazte spolu s populárním psím hrdinou Scooby Doo a jeho páníčkem za pořádným dobrodružstvím do nebezpečné džungle. Tato hra s moc pěknou grafikou a opravdu promyšleným příběhem Vás určitě nadchne a prověří všechen Váš důvtip. Abyste přežili budete totiž muset správně využívat věci které po cestě…
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.
Hra - Ever After High Apple White in Hat-Tastic Tea Part
Video se načítá
Apple White dneska koná svůj čajový dýchánek, proto musí při přijímání návštěv vypadat krásně. Pomozte jí v tom a vyberte její hezké šaty.
Hra - Dokonalý účes na rande
Video se načítá
Hlavní hrdinka Hairmione se chce líbit svému vysněnému klukovi a na Vás je, abyste jí vybraly a potom hlavně vytvořily ten nejlepší účes, který jejího vyvoleného určitě okouzlí. Zvolte některou z mnoha variant a pusťte se do stříhání česání a barvení.

The Retro Hairstyles

23.12.2013
72%
Hra - The Retro Hairstyles
Video se načítá
Udělejte této mladé slečně za pár minut retro účes. Ale pozor, při pletení copu, musíte být velmi přesné. Dokážete tento účes udělat?

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.
Hra - Misty Terrace Apartments
Video se načítá
Misty Terrace Apartments je hra ve které budete nejen oblékat a vybírat make-up mladé slečně, ale také jí vyberete zařízení do pokoje, obýváku a kuchyně.
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Ariel Real Haircuts

13.2.2014
88%
Hra - Ariel Real Haircuts
Video se načítá
Navrhněte princezny Ariel nový účes, kterým by uchvátila celou podmořskou říši. Vlasy jí můžete barvit, natáčet žehlit a všemožně stříhat. Nakonec jí můžete vybrat hezké oblečení a doplňky.

Growth Commemorative Album gameNÁŠ TIP

11.8.2013
95%
Hra - Growth Commemorative Album game
Video se načítá
V této super hře budete moct vytvořit fotoalbum pro krásnou slečnu. Zachyťte ji v nejrůznějších okamžicích jejího života. Vyberte si, jak má být stará, oblékněte ji, učešte, zvolte pro ni pozadí a vyfotografujte. Nakonec ozdobte podle vlastní fantazie i samotné album.

Stmívání hra

12.7.2013
76%
Hra - Stmívání hra
Video se načítá
Pro všechny milovníky ságy Twilight přinášíme skvělou oblíkačka, ve které si podle sebe můžete obléknout hlavní hrdiny. Na výběr budete mít velké množství skutečně originálních šatů, ale i moderního oblečení. Celkový image hrdinů, můžete na konci dotvořit za pomoci různých módních doplňků.
Hra - Scarily Ever After Little Dead Riding Wolf
Video se načítá
Obleč si další holku z Monster High! Na výběr máš opět z velkého množství ulítlých účesů, barev vlasů, oblečení, bot a doplňků.

Ankleide Catty Noir

6.9.2013
78%
Hra - Ankleide Catty Noir
Video se načítá
Monster High zpěvačka se chystá na koncert a chce vypadat drsně a to tak, aby svojí krásou všechny zastínila. Neboj se a obleč tuto studentku tak, aby byla neodolatelná pro své fanoušky a užij si i strašidelnou hudbu.
Hra - Monster High New Scaremester Twyla
Video se načítá
Twyla je známá tím, že je vzorná a ráda se učí a tráví čas v knihovně. Nicméně, i ona mě cit k moderním věcem a proto se rozhodla, že jí v dnešní outfit můžete navrhnout právě vy.

The Last Winged Unicorn

16.12.2013
78%
Hra - The Last Winged Unicorn
Video se načítá
Pokuste se s okřídleným jednorožcem ve skvělé skákačce The Last Winged Unicorn dojít co nejdále a získejte tak co nejlepší skóre. Celkově máte ve hře tři pokusy, z nichž se vám následně vypočte finální skóre za překonanou vzdálenost.
Hra - Monster High Ghoul Sports Toralei Stripes
Video se načítá
Toralei miluje sport ale také moderní oblečení. Pomozte jí s výběrem oblečení na zápas, který se koná dnes.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.