Oblíbené hry

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…
Hra - Monster High Viperine Gorgon Dress Up
Video se načítá
Pomozte Viperine z Monster High s výběrem oblečení na slavnost, která se koná ve škole. Na výběr máte pěkné účesy, šaty a doplňky.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…

Super Drift 3D

20.5.2013
70%
Hra - Super Drift 3D
Video se načítá
Máte rádi vůni spáleného benzínu a gum? Ano? Tak tohle je hra přímo pro vás. V této hře jde především o driftování, to znamená, že zatáčky musíte projíždět ve smyku. Ze začátku vám přijde, že se auto nedá vůbec ovládat, ale po chvilce tomu přijdete na kloub. Můžete i změnit obtížnost, kdyby vám to…

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!
Hra - Monster High Lagoona Blue Dress up
Video se načítá
Oblečte a upravte slečnu, která bývala spíše monstrem od modré laguny, než kráskou, aby už nikoho neděsila, ale naopak se líbila. Upravte a nabarvěte jí správně vlasy, pleť a zvolte správné oblečení.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Truck Wars

2.11.2012
76%
Hra - Truck Wars
Video se načítá
Závodní hra Truck Wars potěší všechny, kteří mají rádi silná auta a hry s pořádnou dávkou akce. V této hře se totiž ocitnete s obrovským truckem na trati plné překážek, přičemž díky zbrani na přední části auta můžete snadno zlikvidovat všechny vaše soupeře.

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Fish Tales Deluxe

31.8.2013
90%
Hra - Fish Tales Deluxe
Video se načítá
Jako malá rybička v moři tě čeká těžký úkol. Musíš jíst, ale sníst můžeš pouze ryby, které jsou menší než ty. Postupně rosteš a rosteš a můžeš jíst i větší ryby. Některé na tebe ale budou velké vždycky. Snaž se uhnout všem nástrahám a dostat se do dalšího kola!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.